Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 jan 2015

Stalker NOS’ Dione krijgt TBS

Een 52-jarige man uit Landgraaf krijgt tbs met dwangverpleging omdat hij sportjournaliste en presentatrice Dione de Graaff en een dagbladjournaliste langdurig heeft gestalkt. De man verkeerde in de veronderstelling dat hij een liefdesrelatie met de vrouwen had en volgde hen steeds hardnekkiger.

Ziekte

Omdat de man volgens deskundigen helemaal geen inzicht heeft in zijn ziekte en ook gevaarlijk kan worden, heeft de rechter in Lelystad vrijdag besloten dat hij tbs krijgt. Dat is een ongewoon zware maatregel, die het Openbaar Ministerie ook had geëist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Stalker NOS’ Dione krijgt TBS
Sluiten