Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 16 jan 2015 / 08:00 uur

Ruim 2,4 miljoen kijkers zien Wie is de mol?

Met ruim 2,4 miljoen kijkers blijft Wie is de mol? een kijkcijferkanon. Donderdagavond zagen 2.439.000 mensen de ontwikkelingen in de derde aflevering. Daarmee is Wie is de mol? het best bekeken programma van de avond, concludeert Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Lees ook: Pieter Derks is eerste afvaller

In deze derde aflevering was te zien dat er ditmaal niemand hoefde af te vallen, omdat een groot aantal BN’ers elkaar een vrijstelling gunde. Alleen musicalactrice Carolina Dijkhuizen kreeg van niemand een vrijstelling, maar zij had de test goed ingevuld en kreeg een groen scherm. Wie is de mol? ging op nieuwjaarsdag van start met 2,5 miljoen kijkers. De tweede aflevering trok vorige week 2,6 miljoen kijkers.

NPO1 bezet de top drie van best bekeken programma’s op de donderdagavond. Het NOS Journaal staat met 2,35 miljoen kijkers op de tweede plek. Floortje naar het einde van de wereld bezet de derde positie met 1,98 miljoen kijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruim 2,4 miljoen kijkers zien Wie is de mol?
Sluiten