Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 jan 2015 / 14:32 uur

RTL 5 geeft familie Roelvink reality-serie

De rel rond zoon Dave legt de familie Roelvink vooralsnog geen windeieren. Behalve uitnodigingen voor feestjes en premieres, hebben ze nu op RTL 5 hun eigen realityserie gekregen. Dat blijkt uit een woensdag verstuurd persbericht.

Herkenbaar

“De familie Roelvink heeft in samenwerking met producent Dutch Camels Media een eerste aflevering aan ons aangeboden. Na het zien van deze pilot ben ik overtuigd dat deze serie bij RTL 5 past. Reality met een maatschappelijke twist is een richting die we met de zender steeds meer opzoeken.", zegt Paul Cormont, programmadirecteur RTL 5. "En het is geen geheim dat sommige van de uitdagingen waar de familie Roelvink voor komt te staan met zoon Dave, zaken zijn waar meerdere ouders tegenaan lopen."

LEES OOK: Melissa voelt zich vernederd door Dave Roelvink

‘De Roelvinkjes’ is vanaf 17 februari te zien. In de serie zijn niet alleen Dave en zijn vader te zien, maar worden ook broertje Donny en Dries’ partner Honoria en ex-vrouw Luciënne gevolgd in hun dagelijkse doen en laten.

Wil jij nog meer entertainmentnieuws? Like ons dan even op Facebook. Dat vinden wij leuk!

Depri? Stuur een tweet en Comedy Central fikst het wel.

Gepostet von Metro Showbizz am Dienstag, 13. Januar 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
RTL 5 geeft familie Roelvink reality-serie
Sluiten