Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 21 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Ook Katy Perry doneert voor nieuw album TLC

Katy Perry heeft 4000 euro gedoneerd aan de twee overgebleven leden van TLC voor hun nieuwe album. Een bron verklapt aan TMZ dat de Roar-zangeres zo’n grote fan van TLC is dat ze een duit in het zakje heeft gedaan.

De dames van TLC, die vooral in de jaren negentig succes boekten met nummers als Waterfalls en Creep, hebben omgerekend 130.000 euro nodig voor het album. Ze zijn een inzamelingsactie gestart via Kickstarter om het bedrag op te halen. Fans die geld geven krijgen, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, inspraak in de tracklist van het album, een naamsvermelding, of een persoonlijke telefoontje van Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Rozonda ‘Chili’ Thomas.

Wie 4000 euro doneert krijgt een pyjamafeestje met de dames. Katy Perry kan zich dus opmaken voor een mogelijk kussengevecht met Chili en T-Boz.

Lees ook: Katy Perry lippen op elkaar over liefdesleven

De zangeressen hebben nu nog ruim 80.000 euro nodig. Ze willen het bedrag voor 19 februari hebben opgehaald zodat het album in september in de winkels ligt. Op het nieuwe album staan de dames stil bij de dood van het derde lid: Lisa ‘Left Eye’ Lopez.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ook Katy Perry doneert voor nieuw album TLC
Sluiten