Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 9 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Nicki Minaj moest stelen voordat ze beroemd werd

Voordat Nicki Minaj een wereldster werd, moest ze stelen om te kunnen eten. Dit vertelt de rapper aan een van haar vrienden in haar nieuwe MTV-documentaire My Time Again.

In de trailer van haar tweede documentaire is de Anaconda-ster openhartig over de moeilijke financiële tijden in haar verleden. "Toen ik als serveerster werkte, moest ik brood stelen om wat te kunnen eten", aldus Minaj.

Lees ook: Nicki Minaj nieuwe gezicht Roberto Cavalli

Nicki is sinds die dagen van armoede ver gekomen. Ze is voor zes Grammy’s genomineerd en haar nieuwste album The Pink Print kwam in december uit. Naar eigen zeggen kon de zangeres zich niet op het glamourleventje voorbereiden. "Totdat je in deze wereld zit, kan je het echt niet begrijpen." Minaj heeft hard voor haar succes gewerkt. "Ieder mens moet zijn eigen grenzen opzoeken. Als je nooit breekt, weet je ook nooit hoeveel druk je aan kan."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nicki Minaj moest stelen voordat ze beroemd werd
Sluiten