Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 jan 2015 / 17:40 uur

Nick Schilder blijkt schaakkoning

Nick Schilder mag zich officieel ambassadeur van de schaaksport noemen. De muzikale wederhelft van Simon Keizer werd hier afgelopen weekend toe benoemd door de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, zo laat hij maandag weten via Instagram.

”Bijzonder (misschien wel te) eervol en iets waar ik heel trots op ben”, jubelt Nick. ”Ik zal een aantal keer per jaar hun initiatieven ondersteunen. En het enthousiasme wat ik heb over deze Koninklijke sport proberen uit te dragen, met name op de jeugd.”

Schilder is zelf een fanatiek schaker. De Volendammer speelt zelfs wedstrijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nick Schilder blijkt schaakkoning
Sluiten