Metro
Metro Entertainment 19 jan 2015 / 07:37 uur

Net geen 4 miljoen kijkers voor Boer zoekt vrouw

Voor het eerst sinds de start van het nieuwe seizoen heeft Boer zoekt vrouw minder kijkers getrokken dan de vorige keer. Bijna 4 miljoen mensen (3.991.000) keken zondag naar het populaire programma op NPO1. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek maandag.

Vorige week zondag had het programma met Yvon Jasper nog ruim 4,2 miljoen kijkers. BZV is ondanks de lichte daling wel veruit het best bekeken programma op zondag. Op de plaatsen twee, drie en vier staan ook programma’s die op NPO1 te zien waren. Dat zijn het Journaal van 20.00 uur (3,2 miljoen), Studio Sport Eredivisie (3,1 miljoen) en Reünie (2,5 miljoen).

Divorce

Divorce was zondag het best bekeken programma op de commerciële televisie. 1,9 mensen stemden daarvoor af op RTL 4. Moordvrouw, ook op RTL 4, scoorde met 1,6 miljoen kijkers eveneens goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Net geen 4 miljoen kijkers voor Boer zoekt vrouw
Sluiten