Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 9 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Naaktscenes moeilijk voor Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vond het lastig om de heftige seksscènes in haar nieuwe film The Boy Next Door op te nemen. “Ik vind de scènes gênant en ongemakkelijk, maar als acteur of actrice is het nou eenmaal je taak om het zo geloofwaardig en echt over te brengen op de kijker”, aldus J.Lo tegenover E! News.

Topless

De nieuwe film, waarin Jennifer topless te zien is, gaat over een lerares (Lopez) die gestalkt wordt door een veel jongere kerel (Ryan Guzman) met wie ze een one night stand heeft gehad. Guzman laat de website weten dat hij erg nerveus was voor de scènes. "Jennifer zorgde ervoor dat ik mij toch op mijn gemak voelde. Ze zei precies hoe we het aan konden gaan pakken en dat we vooral plezier moesten maken."

Puur natuur

Lopez vertelt E! ook nog dat ze geen ‘body double’ heeft gebruikt voor de voor haar ongemakkelijke scènes.

Hieronder een scene uit de film Out of Sight waarin J-Lo die liefde bedrijft met George Clooney.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Naaktscenes moeilijk voor Jennifer Lopez
Sluiten