Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 8 jan 2015

‘N Sync-zanger en man willen kids

Voormalig ‘n Sync-zanger Lance Bass en zijn man Michael Turchin willen heel graag een kindje. Een bron vertelt RadarOnline dat de twee hopen binnenkort een geschikte draagmoeder te vinden. Adoptie zou eventueel ook een optie zijn.

Kinderen

"Ze willen heel graag een gezinnetje met twee of drie kinderen", aldus de insider die ook zegt dat de twee al voorbereidingen aan het treffen zijn. Lance en Michael gaven elkaar in december het jawoord. Volgens de ingewijde voelen de twee zich niet anders nu ze getrouwd zijn. "Er is niks veranderd, maar ze zijn wel heel blij dat ze het gedaan hebben."

Huwelijk

De ‘N Sync-ster en acteur Michael zijn sinds 2010 samen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘N Sync-zanger en man willen kids
Sluiten