Alex Ringeling
Alex Ringeling Entertainment 31 jan 2015 / 13:05 uur

Miley wéér naakt op Instagram

Zangeres Miley Cyrus heeft wederom een naaktfoto op haar Instagram-account geplaatst. Op de foto is te zien dat Miley naakt schoot ligt bij zangeres Sky Ferreira, die topless is. Ze liggen op een bank en kijken recht de lens in.

Lees ook: Vriendje Miley groter feestbeest dan zangeres zelf

Topless

Zowel de 22-jarige Miley als leeftijdsgenoot Sky vinden het geen probleem om uit de kleren te gaan. Het tweetal al meerdere keren topless geposeerd voor onder meer magazines en albumcovers.

Lees ook: Instagram tikt Miley Cyrus op de vingers

Protest

Cyrus blijft maar naaktfoto’s op Instagram posten, ondanks het feit dat de fotodienst ze steeds weer verwijdert. Naar eigen zeggen protesteert ze met haar acties tegen de censuur van vrouwelijk bloot. Onlangs steunde de zangeres de feministische campagne Free The Nipple om vrouwelijke tepels niet langer te censureren in de media.

https://www.instagram.com/p/ygAS2aQzKF/

Reageer op artikel:
Miley wéér naakt op Instagram
Sluiten