Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 9 jan 2015

‘Mega Toby’ Louis Talpe mag de weg niet meer op

Mega Toby-vertolker Louis Talpe mag voorlopig niet met zijn auto op stap. Een rechter in Brugge heeft vrijdag besloten dat de Vlaamse acteur, die in Nederland ook bekend is van zijn rol als Mike in Goede Tijden Slechte Tijden, een boete van 900 euro moet betalen en 45 dagen niet mag rijden na een flinke snelheidsovertreding vorig jaar, zo schrijft Het Nieuwsblad.

55 kilometer te hard

Talpe zou in februari bij de plaats Damme zijn geflitst terwijl hij 145 kilometer per uur reed waar 90 was toegestaan. Louis was vrijdag zelf niet aanwezig tijdens de zitting, de acteur had zijn advocaat gestuurd. Hij vertelde dat Louis op het moment van de overtreding haast had omdat hij voor opnames naar Aspe moest. Hier had de rechter geen boodschap aan, aldus het Nieuwsblad.

Geflitst

In september besloot de rechter ook al dat Talpe een tijdje zijn rijbewijs moest inleveren. Louis was toen geflitst terwijl hij ‘s nachts 175 kilometer per uur op de snelweg reed. Louis kreeg toen ook een boete van 240 euro.

Zie hier een filmpje van Talpe in betere tijden op de weg:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Mega Toby’ Louis Talpe mag de weg niet meer op
Sluiten