Alex Ringeling
Alex Ringeling Entertainment 17 jan 2015 / 11:40 uur

Manon Thomas verliest rok tijdens dansje

Een dansoptreden van Manon Thomas bij het televisieprogramma RTL Late Night liep voor Manon Thomas niet zoals ze gepland had. De deelneemster aan Everybody Dance Now verloor tijdens de dans haar rok, waarna ze genoodzaakt was half ontkleed de dans af te maken. Dit tot grote hilariteit van de studiogasten.

Striptease

Presentator Huberto Tan dacht in eerste instantie dat de striptease bij de act hoorde. "Nee, dit hoorde er echt niet bij," verzekerde een geschrokken Manon hem echter. Tan raadde de voormalig tv-presentatrice aan de striptease vooral in de act te houden.

Eerder deed Thomas al mee aan Dancing With The Stars. Dit jaar danst ze in het RTL-programma Everybody Dance Now. Ook doet ze mee aan grote internationale wedstrijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manon Thomas verliest rok tijdens dansje
Sluiten