Alex Ringeling
Alex Ringeling Entertainment 8 jan 2015

Man woest op Snoop Dogg om Instagramfoto

Een boze Instagramgebruiker overweegt om rapper Snoop Dogg voor de rechter te slepen. Vijf dagen geleden zette de rapper een foto van Cortez Booze op zijn account met daarbij de tekst “Wiens tante of oom is dit?”

Booze, die op de foto staat met zijn lange haar over zijn schouder, diamanten sierraden en make-up, was hier niet blij mee, vooral niet omdat fans van Snoop hem in de reacties begonnen uit te schelden.

Lees ook: Snoop is een Rode Duivel

Advocaat

De gekwetste Instagramgebruiker eiste hierop bij Instagram dat de foto verwijderd zou worden, maar de website ging hier niet op in. Daarom heeft de man nu besloten een advocaat in de arm te nemen, zo vertelt hij aan TMZ.

Deze gaat nu onderzoeken of er grond is een rechtszaak te beginnen tegen de rapper.Volgens TMZ is het niet zeker of het ook daadwerkelijk tot een zaak zal komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man woest op Snoop Dogg om Instagramfoto
Sluiten