Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 4 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Macklemore onthult babynieuws met ontroerende video

Rapper Macklemore en zijn vrouw Tricia verwachten een baby. De geruchten over het babynieuws gingen al een tijdje rond, maar nu besloten Macklemore en zijn vrouw die geruchten op bijzondere wijze te bevestigen.

De rapper, vooral bekend van Trift Shop en Cant’t Hold Us, plaatste een video op YouTube, waarin te zien is dat hij en zijn vrouw een 3D-echo van hun kindje te zien krijgen. Op de beelden is te zien dat de aanstaande ouders stralen van geluk bij het zien van de echo en het horen van een kloppend hartje.

Macklemore en Tricia verwachten hun baby in mei. Het koppel gaf tijdens de jaarwisseling al een kleine hint wat betreft het babynieuws. De rapper plaatste tijdens het poseren voor de media namelijk een beschermende hand op de buik van zijn geliefde. Nu mag de hele wereld het weten: Macklemore en Tricia krijgen een baby!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Macklemore onthult babynieuws met ontroerende video
Sluiten