Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Entertainment 7 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Lip-operatie ‘Teen Mom’ Farrah Abraham mislukt

Een cosmetische ingreep is niet goed afgelopen voor Farrah Abraham. De realityster deelde dinsdag via Twitter foto’s van haar volledig opgezwollen bovenlip. "Verprutst", schreef ze erbij.

De dikke lippen werden veroorzaakt door een allergische reactie, vertelde Farrah later aan HollywoodLife.com. “De dokter gebruikte een methode waar ik allergisch voor was. Dat veroorzaakte een gigantische aanval en ik werd naar de Eerste Hulp gebracht.”

Lees ook: Playboy heeft geen interesse in ‘Teen Mom’ Farrah Abraham

De tienermoeder, die bekend werd door de MTV-serie Teen Mom en later een tijdje pornoactrice was, moet de komende vijf dagen van de aanval herstellen met medicijnen.

Lachen

Hoewel Farrah door de aanval uiteindelijk geen implantaat in haar lippen heeft, kan het zijn dat haar lippen hun normale formaat niet meer terugkrijgen. Gelukkig kan Farrah nog wel om de mislukte ingreep lachen. In een tweede tweet zette ze haar eigen foto naast een afbeelding van Futurama-personage Leela. "Ben gek op mijn nieuwe look", schreef ze erbij.

Het is niet voor het eerst dat Farrah voor een cosmetische ingreep onder het mes ging. Eerder liet ze haar borsten vergroten en aan haar kin sleutelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lip-operatie ‘Teen Mom’ Farrah Abraham mislukt
Sluiten