Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 27 jan 2015

Lady Gaga aan de yoga in stringetje en bh

Dat Lady Gaga wel houdt van buiten de lijntjes kleuren, was te merken toen ze eind december foto’s van haar kaalgeschoren hoofd op Instagram plaatste. Ook deze week trakteert zij haar fans weer op bijzondere plaatjes. De extravagante zangeres heeft nu namelijk foto’s geplaatst waarop te zien is wat voor kleding ze draagt tijdens het sporten: best weinig.

Op de foto’s is te zien hoe de zangeres bezig is met een potje rekken en strekken tijdens een yogasessie. Waar de meeste mensen gewoon sportkleren dragen bij yoga, vond Lady Gaga het een beter idee om die achterwege te laten. Van forwald bend naar intense pose: miss Gaga doet het in slechts een bh en stringetje.

Lees ook: Samenwerking superduo Adele en Lady Gaga?

Gaga vond het nodig om een sportsessie in te lassen, omdat ze de avond ervoor een pizza had verorberd. Onder de foto schrijft ze: ‘’Tijd om die pizza van gisteravond te vertellen wie de baas is.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lady Gaga aan de yoga in stringetje en bh
Sluiten