Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 6 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Jochem Myjer werkt stiekem aan kinderboek

Dat hij niet zo goed stil kan zitten is algemeen bekend, maar dit geheim wist Jochem Myjer wel erg goed verborgen te houden. De cabaretier heeft vandaag verklapt dat hij al jaren werkt aan een kinderboek.

De cabaretier zond het boek anoniem in naar een uitgeverij, om te voorkomen dat zijn bekende naam de reactie zou beïnvloeden. Dat vertelde hij vandaag in het radioprogramma Gijs 2.0 van Gijs Staverman.

Lees ook: Stuiterbal Jochem Myjer beter dan ooit

Het is volgens de cabaretier een ‘groot kinderboek van honderden pagina’s’. Hij werkt er al drieënhalf jaar aan. Het gaat over wezentjes die in de slaapkamers van kinderen leven en ze beschermen. Verder wilde Myjer, vader van een dochter en een zoon, niets loslaten over zijn project.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jochem Myjer werkt stiekem aan kinderboek
Sluiten