Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 21 jan 2015 / 13:57 uur

Jarige Rein gaat viraal

Rein van Duivenbode, een van de vier zangers van de populaire Nederlandse boyband MainStreet, is jarig. Nu is dat op zich nog geen reden om daar een artikel aan de wijden op metronieuws – want dan zouden we dat ook voor Halbe, Emma en Andre jr. moeten doen -, maar wel wanneer deze verjaardag trending is op twitter.

Dankzij de vele fans van de jongensgroep, is de 16e verjaardag van Rein door de hashtag #16thingsweloveaboutrein, woensdagmiddag het populairste onderwerp van Nederland. Daarom behalve een overzicht van de leukste bakvissentweets, ook de hartelijkste felicitaties van Metro, Rein!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jarige Rein gaat viraal
Sluiten