Jeroen Welling
Jeroen Welling Entertainment 11 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Is Beyoncé weer zwanger?

Beyoncé heeft de roddelpers voer tot speculeren gegeven met een foto op Instagram. Op het plaatje is te zien hoe dochtertje Blue Ivy (3) Queen Bey heeft bedekt met zand. Opvallend: het meisje heeft haar moeder een dikke buik aangemeten.

Bey’s volgers speculeren er flink op los dat de foto misschien wel een aankondiging is dat de 33-jarige zangeres en haar man, rapper Jay Z, binnenkort een tweede babykamer kunnen gaan inrichten.

Songtekst

Beyoncé maakte haar vorige zwangerschap, van dochter Blue Ivy, bekend tijdens de MTV Video Music Awards in 2012. Er gaan sindsdien geregeld geruchten dat het stel het gezin verder uit wil breiden. Zo voegde Jay Z in september een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van een nummer tijdens een optreden in Parijs. Uit de tekst bleek volgens Amerikaanse media dat Beyoncé in verwachting was.

Of dat dit keer ook echt het geval is, is dus nog even afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Is Beyoncé weer zwanger?
Sluiten