Rutger de Quay
Rutger de Quay Entertainment 18 jan 2015 / 12:22 uur

Ilse DeLange dankt ook Waylon bij winnen Popprijs

Tijdens de uitreiking van de Popprijs 2014, die Ilse DeLange in de wacht sleepte met The Common Linnets, dankte DeLange Waylon voor zijn medewerking aan het album. “Hij heeft ook aan het album meegewerkt, dus deze prijs is ook zeker voor een deel van hem”, aldus DeLange. Waylon verliet het muzikale gezelschap kort nadat de twee in mei de tweede plaats behaalden op het Eurovisie Songfestival.

DeLange zei bijzonder blij te zijn met de erkenning. "We hebben een hele enerverende periode achter de rug. Dit komt precies op de grens waarop we terugkijken op wat we allemaal hebben meegemaakt en werken aan een nieuw hoofdstuk."

‘Nieuw album’

De gitarist van de muziekgroep, JB Meijers, zei bovendien dat de prijs een mooie bekroning is op het werk van het afgelopen jaar. "En nu gaan we aan de slag met het nieuwe album", zo zei hij tegen het ANP.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ilse DeLange dankt ook Waylon bij winnen Popprijs
Sluiten