Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 30 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Hoofdrol Dreamgirls Carolina Dijkhuizen

Rijzende musicalster en Wie is de Mol?-kandidate Carolina Dijkhuizen is de nieuwe hoofdrolspeler in Dreamgirls. Ze vervangt de hele volgende maand Pearl Jozefzoon als ‘rising star’ Deena.

Geweldige cast

“Ik was bij de start van deze show ook gevraagd om te komen auditeren maar dat ging toen wegens mijn rol in Sister Act niet lukken. Dit is natuurlijk een fantastische rol en ik ben blij dat ik nu alsnog de kans krijg om met deze geweldige cast de voorstelling de komende maand te mogen spelen”, aldus Dijkhuizen.

Wie is de Mol?

Dijkhuizen (34) is op dit moment te zien in het televisieprogramma Wie is de Mol. Recent was zij te zien in De Beste Zangers Van Nederland en presenteerde vorig jaar naast Frits Sissing de Musical Sing a Long voor AVRO/TROS. Afgelopen theaterseizoen vertolkte zij de hoofdrol van swingende non Deloris in de musical Sister Act. Eerder was zij te zien in de musicals Aida, The Lion King (Nala), Bubbling Brown Sugar, The Soul of Motown II en My Name is de theater tour.

Succes

Pearl Jozefzoon speelt haar laatste show op dinsdag 3 februari in Breda. Dreamgirls dat oorspronkelijk gepland stond tot eind januari is wegens succes nog de hele maand februari te zien in Breda, Antwerpen, Amsterdam, Nijmegen, Zaandam en Enschede. Josefzoon gaat zich volledig richten op haar nieuwe album waardoor de verlenging niet in haar agenda past.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoofdrol Dreamgirls Carolina Dijkhuizen
Sluiten