Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Entertainment 5 jan 2015 / 15:05 uur

Heleen van Rooyen moest even van Facebook

Schrijfster Heleen van Royen is door Facebook op de vingers getikt. Ze kreeg vlak voor oud en nieuw een blokkade van drie dagen op het sociaal netwerk opgelegd. De reden was dat een deel van haar tepel te zien was op een foto die ze op haar profiel had gezet.

Lees ook: Tamponfoto Van Royen brengt 1900 euro op

Dat meldt Van Royen op Facebook. “Om heel precies te zijn, ging het om een screenshot van een foto. Op die foto zag je mijn gezicht, terwijl op de achtergrond een van mijn Selfmade’s werd geprojecteerd. In de projectie was een fractie tepelhof te zien. Als het de tepelhof van een man was, zou dit geen enkel probleem hebben opgeleverd.”

Fotoboek

Met Selfmade’s doelt ze op de selfies die ze heeft gemaakt, waar onder meer een fotoboek van is verschenen.

"Nu ‘mag’ ik weer en ik maak graag van de gelegenheid gebruik om jullie allemaal een gezond en gelukkig 2015 toe te wensen. In gepaste kledij, uiteraard."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heleen van Rooyen moest even van Facebook
Sluiten