Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 23 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Hans Teeuwen veegt de vloer aan met Peter R de Vries

Gisteren schoof Peter R. de Vries aan bij Jouw vrijheid, mijn vrijheid, een tv-special van NPO 1, naar aanleiding van de terreuraanslag in Parijs. De misdaadverslaggever gaf zijn mening over de cartoonisten van het Franse blad Charlie Hebdo. Hij is van mening dat deze mensen de aanslag in Parijs zelf hebben uitgelokt.

Je zou denken: wat weet Peter R. de Vries van dit onderwerp? Dat vond Hans Teeuwen ook. Hij ergert zich aan het feit dat de Vries aanschuift in zowat elke tv-show, zonder dat hij ook maar iets nuttigs te vertellen heeft.

Lees ook: Zelfmoordtape Hans Teeuwen: Strijd moet doorgaan

De cabaretier vond de Vries op z’n zachtst gezegd nogal ‘onsympathiek’ overkomen. Hij besloot daarom een videobericht op te nemen, waarin Peter R. De Vries er flink van langs krijgt. Peter heeft nog niet gereageerd, maar dit verhaal krijgt hoogstwaarschijnlijk nog wel een staartje…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hans Teeuwen veegt de vloer aan met Peter R de Vries
Sluiten