Rutger de Quay
Rutger de Quay Entertainment 18 jan 2015 / 12:05 uur

FOX wil werken aan terugkeer X-Files

De Amerikaanse tv-zender FOX heeft op een conferentie over televisie laten vallen dat de zender gesprekken voert om de destijds erg populaire tv-serie The X-Files te laten terugkeren op tv. De agenten Mulder en Scully, die de hoofdrol speelden in de sciencefiction tv-serie, zouden daarmee terugkeren naar de beeldbuis.

De CEO’s van FOX, Dana Walden en Gary Newman, zeiden op de conferentie dat het klopt dat ‘er gesprekken gevoerd worden over de X-Files. We hebben hoop dat we de serie terug kunnen krijgen’. De twee waren destijds ook erg nauw betrokken bij de ontwikkeling van de tv-serie. "De twee acteurs zijn momenteel erg druk, dus het is wachten tot zij genoeg tijd hebben om de opnames te doen", aldus Walden.

#XFiles2015

Op Twitter verscheen direct de hashtag #XFiles2015 waaronder fans hun hoop voor een terugkeer van de serie luid lieten horen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
FOX wil werken aan terugkeer X-Files
Sluiten