Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 16 jan 2015 / 22:00 uur

Filmliefhebbers klagen over kaartverkoop IFFR

Op sociale media regent het vrijdagavond klachten over de online kaartverkoop voor het Internationaal Filmfestival Rotterdam. De verkoop ging om 20.00 uur van start. Publiek wordt sindsdien in een wachtrij gezet. De gemiddelde wachttijd is ruim een uur. Wie even offline gaat is z’n plaatsje in de rij kwijt.

"Ik denk dat de virtuele wachtrij van @IFFR nu al spannender en opwindender is dan alle films die ik straks tijdens het #iffr ga zien", meldt een twitteraar. "Bijna 3 uur bezig met kaarten bestellen. Dat wordt een record. 5 uur heeft het me ooit gekost in de beginfase van internetbestellen", schrijft een ander. Of deze: "Mag ik alsjeblieft voor? Ik hoef er maar 1… En ik moet heel erg plassen".

Ook op de Facebookpagina van het festival is de wachtrij het gesprek van de avond met soortgelijke klachten.

Het IFFR begint 21 januari.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Filmliefhebbers klagen over kaartverkoop IFFR
Sluiten