Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 13 jan 2015 / 14:47 uur

Film Backstreet Boys eenmalig in de bioscoop

De documentaire Backstreet Boys: Show ‘em What You’re Made Of van regisseur Stephen Kijak is op donderdag 26 februari eenmalig in zeventien bioscopen door heel Nederland te zien. Aansluitend kunnen bezoekers live kijken naar een optreden van de boyband vanuit Londen. Dat is dinsdag bekend gemaakt.

Londen

Backstreet Boys: Show ‘em What You’re Made Of is een intiem, openhartig en eerlijk portret van Amerikaanse boyband. De film toont de hoogte- en dieptepunten die de bandleden van hun jeugd tot volwassenheid beleefden. In 2012 komen ze na lange tijd weer samen in Londen voor een nieuw album, de opnames van deze film en de viering van de twintigste verjaardag van de band. Bij de reünie worden vriendschapsbanden aangehaald, maar komen ook oude en nieuwe spanningen naar voren.

LEES OOK: Het voelt geweldig om weer terug te zijn 

Bioscopen

Het optreden aansluitend aan de filmvertoning duurt een halfuur. Op de site van BSB staan een aantal deelnemende bioscopen. Kijk op de site van een Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited bij jou in de buurt voor informatie en deelname.

Bekijk hieronder de trailer van de film:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Film Backstreet Boys eenmalig in de bioscoop
Sluiten