Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 18 jan 2015 / 17:40 uur

Eva Mendes toch weer op stap met Ryan Gosling

Ryan Gosling en Eva Mendes zijn zaterdagavond een avondje uit geweest, waarmee ze opnieuw de geruchten over een vermeende relatiebreuk de kop indrukten. Volgens People genoten de acteurs van een uitverkochte theatershow van stand-upcomedian Don Rickles.

Ontspannen

De 40-jarige moeder zag er volgens People goed uit in een panterprint. Ze liep hand in hand met de 34-jarige Gosling het theater in. In de theaterzaal kropen ze lekker tegen elkaar aan totdat de show begon. Volgens een bron zagen ze er erg gelukkig en ontspannen uit.

Gosling en Mendes leerden elkaar in 2011 kennen op de set van The Place Beyond The Pines. In september beviel Eva Mendes van hun dochtertje Esmeralda.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eva Mendes toch weer op stap met Ryan Gosling
Sluiten