Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 22 jan 2015
Leestijd: 0 minuten

EO houdt kijkers ‘Rot op’ vast

Het veelbesproken EO-programma Rot op naar je eigen land weet met de tweede aflevering het grootste deel van de kijkers vast te houden. Naar de tweede uitzending op NPO 2 keken woensdagavond 818.000 mensen. Dat zijn er maar enkele tienduizenden minder dan er naar de eerste keken.

LEES OOK: EO’s Habbi-babbi-Sandra: Ik schaam me dood

In totaal bestaat het programma, waaronm zes Nederlanders de reis van een vluchteling beleven, uit vier afleveringen, die tot en met vrijdag dagelijks worden uitgezonden. Zaterdag wordt het geheel afgesloten met een televisiedebat over het asielprobleem.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
EO houdt kijkers ‘Rot op’ vast
Sluiten