Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 7 jan 2015

Emile Ratelband laat huwelijksbootje varen

Emile Ratelband laat het huwelijksbootje voorlopig nog even varen. In een interview met de Story zegt de positiviteitsgoeroe dat hij nog niet van plan is om te trouwen met zijn nieuwe vriendin Gitta. Hij ziet zelfs geen dringende noodzaak voor een huwelijk.

Moon

Vlak nadat het stel een relatie kreeg, gaf Emile al aan dat hij ontzettend graag met zijn nieuwe liefde wilde trouwen. Hij moest alleen nog een geschikt moment uitzoeken voor zijn aanzoek. Nu loopt Ratelband iets minder hard van stapel. "Ik ben nog steeds niet officieel gescheiden van Moon, dus kan ik natuurlijk ook niet trouwen. De scheiding kan misschien dit jaar een feit zijn, het kan ook nog twee of drie jaar duren. Dat weet je in dit land nooit."

Kinderen

Behalve de praktische reden om een huwelijk uit te stellen, moet Ratelband de trouwerij bovendien nog met zijn kinderen bespreken. "Ik wil absoluut dat ze er allemaal bij zijn. Alleen mijn twee kleintjes kennen Gitta al goed. Mijn andere kinderen weten nog van niets."

Ratelband is twee keer eerder getrouwd en heeft in totaal zeven kinderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Emile Ratelband laat huwelijksbootje varen
Sluiten