Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 6 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Duet Miss Montreal en Paskal van BlØf

Miss Montreal en Pascal Jakobsen, frontman van de band BlØf, brengen samen de single Ik zoek alleen mezelf uit. De single komt uit aan de vooravond van de nieuwe theatertour ‘Onmeunig Sanne’, die van start gaat op 12 februari.

Persoonlijk

Tijdens deze theatertour zal Miss Montreal (Sanne Hans) zich van haar meest persoonlijke kant laten zien. Speciaal voor de tour heeft zij een aantal Nederlandstalige liedjes geschreven die op EP zullen verschijnen.

Zo schreef ze, naast met BlØfs Paskal Jakobsen en Peter Slager, ook met Guus Meeuwis en Simon Keizer van het duo Nick en Simon.

Lees ook: Bezoekersteller Ziggo Dome bij BlØf op 2.222.222.

Dinsdagmorgen is de single Ik zoek alleen mezelf in première gegaan op tal van landelijke radiostations en komt vrijdag officieel uit.

Sanne Hans: ,,Ik had Paskal gevraagd of hij het leuk vond om samen met mij een liedje te schrijven voor mijn aankomende theatertour. Helemaal niet eens met de bedoeling om het als duet op te nemen. Dat gebeurde gewoon spontaan! We dachten ‘dit is best heel tof’, dus laten we het gewoon doen.”

Miss Montreal en BlØf zongen al eens samen in de Ziggo Dome.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.