Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 27 jan 2015 / 17:15 uur

Chris Brown niet op tournee vanwege taakstraf

Het zit Chris Brown allemaal niet mee de laatste tijd. Waar laatst nog een schietpartij plaatsvond bij een van zijn concerten, moet hij nu zijn hele VS-tournee afblazen om een wel heel bijzondere reden: hij moet zijn taakstraf afmaken.

De zanger mag pas weer optreden als hij de laatste honderd uur, van de duizend uur die hem is opgelegd, heeft afgemaakt. “Ik ga er keihard aan werken om die uren zo snel mogelijk vol te krijgen en dan sta ik weer op het podium”, laat hij weten op Instagram.

Lees ook: Schietpartij bij concert Chris Brown

Chris Brown maakt duidelijk dat de tour niet geannuleerd is, maar slechts een paar weken verschuift. De tournee, die hij samen doet met Kendrick Lamar, zou op 8 maart starten. Wanneer ze alsnog het land doorreizen is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/yVlKISPpXH/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chris Brown niet op tournee vanwege taakstraf
Sluiten