Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Cabaret voor neerslachtige twitteraar op Blue Monday

Comedy Central biedt aanstaande maandag cabaret op maat voor de neerslachtige twitteraar. In het kader van Blue Monday, de door experts als depressiefste dag van het jaar gekenmerkte januaridag heeft de zender in samenwerking met Ziggo en comedysite Badaboem een panel van cabaretiers samengesteld om droeftoeters deze dag via twitter bij te staan.

Arie Koomen

Grappenmakers Arie Koomen, René van Meurs, Alex Ploeg, Kasper van der Laan, Gerthein Boersma, Jennifer Evenhuis en Gwen Pol zitten die dag klaar om via de microblog persoonlijke grapjes te fabriceren voor mensen die wel een oppepper kunnen gebruiken.

Tweets

Wie op 19 januari een goede reden tweet om opgevrolijkt te worden en daar de hashtags #BlueMonday en #Comedymaand aan toevoegt, maakt kans op een persoonlijke sketchvideo.

Blue Monday

Blue Monday is in 2005 bedacht door een Britse psycholoog die met een formule beweert aan te kunnen tonen dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dat heeft dan weer te maken met mislukte goede voornemens en vakanties nog ver weg lijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Cabaret voor neerslachtige twitteraar op Blue Monday
Sluiten