Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 18 jan 2015 / 22:05 uur

‘BZV-koffieautomaat’: Geert de Graaier!

Grote kans dat je op maandagmorgen op het werk bij de koffieautomaat nog even de perikelen uit Boer Zoekt Vrouw bespreekt. De BZV-deskundigen Metronieuws.nl doen dat deze reeks op zondagavond al. Vandaag: Klaas Boomsma en Constance van Amstel.

Klaas: Oh, wat een emoties allemaal!

Constance: Ja, die arme Joke. Ze had Bertie’s afwijzing echt niet aan zien komen. Nou, ik wel hoor. Dat was nooit wat geworden met twee van die zwijgende vrouwen. Wat jij?

Klaas: Ja, dat gedoe met die spuitzak voor de soesjes was wel heel ongemakkelijk. Bertie had het sowieso loodzwaar.

Constance: Gelukkig heeft ze van dat gordijntjeshaar waar ze zichzelf zo af en toe even achter kan verschuilen. Wie het trouwens totaal niet zwaar had deze aflevering was Geert. Man, die vent had de dag van z’n leven met zijn gesnuffel, geknijp en geproef aan en in die vrouwen

Klaas: Gatverdamme, Geert de graaier! Ik zag in de trailer voor volgende week al dat hij op zijn eigen boerderij helemaal losgaat. Arme dames, niemand die je hoort daar in dat desolate Groningen. Ben jij trouwens ook fan van Theo?

LEES OOK: BZV-koffieautomaat: Ook nog liefde na Parijs

Constance: Ik ben heel benieuwd hoe dat verder gaat, maar fan? Nee, dat ben ik van Jan. Waarom jij van Theo?

Klaas: Ik vind Theo nu al de ster. Voor boeren als Theo is BZV er; die komen anders nooit aan de vrouw. Die zien alleen maar hun tantes op verjaardagen. Goeie bloemkoolneus, door moeder geknipt haar, onhandig, regelmatig sprakeloos en (!) een keuken met veel, heel veel bruin. Dat is een echte boer.

Constance: Klopt, een kaasboer zelfs! En nu zijn die al niet zo sprankelend, maar wie mij echt een beetje tegenvalt is boer Tom. Want: wat is hij saai! Er komt weinig zinnigs uit die man. En uit die meisjes ook niet trouwens. Wat verwacht jij van de logeerpartij in die tulpencontainer van ‘m?

LEES OOK: Boer zoekt Vrouw: De eerste aflevering in tweets

Klaas: Ik vond het even lijken alsof hij op stap was met dames 4 van een hockeyclub. Femke, Lotte, Leonie. Weinig lijn in zijn keuze ook. Twee keer volks, een keer kak. Maar inderdaad, zo interessant als een bloembol. Het is het plaatje, that’s it. Maar, clown Jan: vertel!

Constance: Wat je zegt: een clown. Iemand die het lef heeft om zijn date toe te takelen als The Joker, en dan ook nog zegt die arme Rianne wel in is voor een lolletje, die moet wel humor hebben. Bovendien sloeg hij tijdens het koorddansen de boeren BZV-spijker op zijn kop met de uitspraak: hou die bezems maar goed vast, dan komt het allemaal wel goed. Want zo is het natuurlijk.

Klaas: Ik denk dat het met die Rianne al in kannen en kruiken is. Man, de damp sloeg eraf! Tot Jan van die ‘tatoeatie’ hoorde. Daar schrok hij van. Ja, die bezems, hou ze vast: Wat een prachtige BZV-tegeltekst. Daar kijken we toch voor, om van een boer te horen dat het allemaal goed komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘BZV-koffieautomaat’: Geert de Graaier!
Sluiten