D. van Aken
D. van Aken Entertainment 7 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Boer Zoekt Vrouw: ‘Knappe Tom heeft al een vriendin’

Boer Tom uit ‘Boer zoekt vrouw’ zou al een nieuwe liefde hebben gevonden. Dat meldt De Telegraaf. De nieuwe vriendin zou al voor de opnamens van het nieuwe seizoen in het leven van de knappe boer zijn gekomen.

Zondagavond was in de eerste aflevering van BZV te zien dat tulpenkweker Tom Groot (32) uit Nieuwe Niedorp maar liefst 1808 brieven ontving. De sexy boer is daarmee de populairste kandidaat ooit in het populaire dating-programma.

Lees ook: De eerste aflevering van BZV in tweets

„Tom is dol op vrouwen en kermissen”, zegt een anonieme dorpsgenoot tegen De Telegraaf. Een andere bewoner zegt: „Een van de laatste keren heeft hij op de kermis een leuke vrouw ontmoet; dat is zijn vriendin geworden. Hij doet alleen maar voor de show mee aan het programma.”

De Telegraaf zet nu grote vraagtekens rond de beweegredenen van boer Tom. De krant heeft dan ook de jacht geopend op de polderhunk door een oproep te plaatsen met de titel: ‘Boer Tom verpest BZV’.

De eerste aflevering van het KRO-programma trok zondagavond ruim 3,7 miljoen kijkers. In de aflevering ging presentatrice Yvon Jaspers met de toegestuurde brieven langs bij de boeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boer Zoekt Vrouw: ‘Knappe Tom heeft al een vriendin’
Sluiten