Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 4 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Boer Zoekt Vrouw: de eerste aflevering in tweets

Vanavond was op televisie de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw te zien. De kijkcijfers zijn nog niet bekend, maar dat het programma, gepresenteerd door Yvon Jaspers, weer een groot succes was, is wel duidelijk. Dat heel Nederland aan de buis gekluisterd zat was vooral te merken op Twitter; je hoeft het programma bijna niet meer te kijken om op de hoogte te blijven. Zie hier de leukste tweets over #bzv.

In between

Dit jaar doet voor het eerst een lesbische boerin mee aan het razend populaire programma. Althans, dat werd gemeld bij het bekendmaken van de boeren van het achtste seizoen Boer Zoekt Vrouw. Boerin Bertie legde zelf in de eerste aflevering uit dat ze niet lesbisch was, maar ‘in between’. Dit tot hilariteit van de twitteraars.

Afperser

Boerin Bertie was niet de enige deelnemer waar grappen over werden gemaakt. Een oplettende twitteraar viel het namelijk op dat boer Geert wel wat weg heeft van de afperser van Linda de Mol.

Knorpot

Zelfde boer, andere vergelijking. Twitteraar Luc dacht boer Geert ook ergens van te kennen. Niet van afperspraktijken, maar hij vond de boer juist lijken op de oude knorpot uit de film Up.

Zielig

Over boer Gert-Jan werden op Twitter weinig grappen gemaakt, veel mensen hadden juist met hem te doen. De vrijgezelle boer kreeg namelijk slechts twee brieven van vrouwen.

1808 brieven

De boer waar vanavond het meest over werd gesproken was boer Tom. Terwijl alle vrouwelijke kijkers zo’n beetje van hun bank afgleden, werd er vol bewondering gekeken naar hoe de blonde, 31-jarige boer maar liefst 1808 brieven had ontvangen van vrijgezelle dames.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Boer Zoekt Vrouw: de eerste aflevering in tweets
Sluiten