Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 jan 2015

‘Boer Tom zit ondergedoken’

De populaire Boer Tom uit het programma Boer Zoekt Vrouw is de overweldigende aandacht voor zijn persoon ontvlucht en is ondergedoken. Dat schrijft althans De Telegraaf vandaag in een groot artikel.

Schoonvader

Volgens de krant weet Tom niet goed om te gaan met de fans die naar zijn huis komen en heeft hij daarom zijn toevlucht gezocht in het huis van zijn ex-schoonvader Frank. Met de dochter van deze Frank, Ayla, heeft Frank tot twee jaar geleden een relatie gehad. Het contact met Frank is er nog altijd omdat Tom in de maanden december tot maart niet zoveel te doen heeft op zijn tulpenboerderij en Frank hem in deze periode klussen aanbiedt om het hoofd boven water te kunnen houden, zo weet de krant.

LEES OOK: Vrees voor run op Boer Zoekt Vrouw-hond

Volgens buurbewoners vindt Tom het door alle aandacht dit jaar trouwens wel prima om even niet zo veel om handen te hebben in de winter. Dezelfde buurtbewoners blijven ook in het nieuwe verhaal van de krant bij hun standpunt dat Tom al een vriendin heeft en dat dat niet iemand is die ‘ze in het programma hebben kunnen ontdekken’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Boer Tom zit ondergedoken’
Sluiten