Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 8 jan 2015 / 17:05 uur

‘Bill Cosby krijgt staande ovatie’

De Amerikaanse komiek en acteur Bill Cosby stond woensdagavond voor het eerst weer op een podium sinds de beschuldigingen van verkrachting aan zijn adres. Hij speelde in het Canadese Ontario de eerst van drie geplande shows.

Dochter Bill Cosby verdedigt rolmodel

Volgens een bij de show aanwezige verslaggever van persdienst Associated Press had Cosby een sweater aan met daarop de tekst ‘Hello Friend’. Ook had hij twee posters bij zich met daarop een afbeelding van hemzelf met Nelson Mandela. Volgens AP kreeg Cosby een staande ovatie in de zaal, die voor driekwart was gevuld.

Buiten het theater protesteerde een handjevol mensen met spandoeken met daarop de tekst ‘Rape is not a joke’. Sommige protestanten probeerden de deur van de zaal te blokkeren om te voorkomen dat het publiek naar binnen liep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Bill Cosby krijgt staande ovatie’
Sluiten