Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 22 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Bijna 1,3 miljoen mensen kijken IQ Test

Bijna 1,3 miljoen mensen hebben woensdagavond gekeken naar de Nationale IQ Test 2015. Zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De bijna 1,3 miljoen kijkers zagen hoe Manon Thomas de test won en zich de slimste BN’er mocht noemen. De IQ Test staat met deze kijkcijfers op de zesde plek in de lijst van best bekeken programma’s van de woensdag.

Naar de eerste aflevering van de SBS6-serie Danni Lowinski hebben 894.000 mensen gekeken. Het Journaal van 20.00 uur trok woensdag de meeste kijkers, namelijk ruim twee miljoen. Op de tweede en derde plek in de lijst staan Goede tijden, slechte tijden (ruim 1,7 miljoen) en De wereld draait door (bijna 1,6 miljoen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bijna 1,3 miljoen mensen kijken IQ Test
Sluiten