Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 13 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Bierige bands bij 40 jaar Normaal

Heel hard meezingen, høken en de inwendige mens verwennen met de nodige gele rakkers: zo zal het 40-jarig jubileumfestival van de Achterhoekse band Normaal ongetwijfeld zijn.

Naast de rockers met zanger Bennie Jolink zelf, zullen Rowwen Hèze, Jovink & De Voederbietels en King of the World op Hemelvaartdag 14 mei aantreden. Het jubileumfestival wordt gehouden in Lochem. Dat is de plaats waar het voor Normaal 40 jaar geleden allemaal begon.

Smijten

Zowel Normaal, Rowwen Hèze als Jovink (met Bennie Jolinks zoon Gijs op bas) staan bekend om hun bierige feesten. Vooral bij het betreden van de podia smijten hun fans als ontvangst bier in de lucht. De traditie kan bij King of the World moeiteloos worden voortgezet: in deze blues-, rhythm & rootsband speelt voormalig Normaaldrummer Fokke de Jong.

De voorverkoop voor het festival is inmiddels begonnen.

Lees ook: Jovink op de Zwarte Cross.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.