Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 6 jan 2015 / 16:55 uur

‘Audrey Hepburn mooiste vrouw aller tijden’

De Nederlands-Britse actrice Audrey Hepburn komt bij een Britse enquête uit de bus als mooiste vrouw aller tijden. In de uitkomst van de rondvraag, uitgevoerd in opdracht van cosmeticamerk Artistry by Amway, eindigde zij voor Marylin Monroe, Grace Kelly, Scarlett Johansson en Beyoncé.

Hepburn, die vooral bekend is van haar rol in ‘Breakfast At Tiffany’s’, maakte in 1948 als KLM-stewardess haar acteerdebuut in de film ‘Nederlands in zeven lessen’. IN 1953 kreeg ze verrassend – ze was nog volslagen onbekend – een rol naast Gregory Peck in de film Roman Holiday. Het leverde haar een Oscar op.

In de romantische komedie Breakfast At Tiffany’s, naar een roman van Truman Capote, speelde ze de rol van Holly Golightly, een mysterieuze jonge vrouw die zich laat onderhouden door verschillende rijke mannen.

Hepburn overleed in 1993 op 63-jarige leeftijd in Zwitserland.

In 2004 werd ze door modejournalisten, make-upartiesten, fotografen en medewerkers van modellenbureaus al eens gekozen tot de vrouw met de grootste natuurlijke schoonheid ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Audrey Hepburn mooiste vrouw aller tijden’
Sluiten