Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 2 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Aangifte tegen Weijers en RTL om seksvideo Roelvink

Zowel cabaretier Guido Weijers als RTL worden aangeklaagd wegens beelden die te zien waren tijdens de Oudejaarsconference van Weijers. Tijdens de show werd de seksvideo van Dave Roelvink getoond.Lees ook: Dave Roelvink gaat excuses aanbieden voor seksfilmpje

De beelden, waarop een meisje te zien is dat seksuele handelingen verricht bij model Dave Roelvink, mochten echter niet meer uitgezonden worden. Omdat dit wel gebeurde, was dat reden voor de familie van het meisje om aangifte te doen tegen RTL4 en Guido Weijers. Dat maakte de advocaat van de familie, Peter Plasman, in RTL Boulevard bekend.
RTL en Weijers hebben nog niet gereageerd op de aanklacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Aangifte tegen Weijers en RTL om seksvideo Roelvink
Sluiten