Mario Wisse
Mario Wisse Dossier 2 sep 2017 / 04:49 uur

Talent in de maak: ‘Ik wil herkend worden’

Op de Herman Brood Academie, een mbo-muziekopleiding in Utrecht, is het nieuwe schooljaar afgelopen week begonnen. Metro’s Vincent van Dordrecht en Mario Wisse daalden af naar de kelder van gebouw waar de studenten van de hiphop-opleiding bezig zijn met het maken van een nieuwe track in het kader van de lessen Rec Mode.

OVER METRO DOSSIER

Elk weekend duikt Metro de diepte in! Hoe? Elke zaterdag vind je bij ons verhalen over de meest spraakmakende zaken. We kennen het, doordeweeks moet alles vlug maar gelukkig is er in het weekend tijd om lekker lang te lezen over opzienbarende onderwerpen. Boeiend? Absoluut! Schokkend? Soms. Confronterend? Misschien. Interessant, met een knipoog en vanuit meerdere perspectieven belicht? Altijd!

Onze beste auteurs, vormgevers, filmmakers en fotografen stellen deze bazige dossiers voor je samen. Zo heb jij op maandag gegarandeerd een tof verhaal om te delen met vrienden en collega’s. Met Metro Dossier ben je helemaal up to date. Stop met koppensnellen en verwen je hersencellen!

Ditmaal: hiphop. Hoe Nederhop opkwam en inmiddels niet meer weg te denken is uit de Nederlandse hitlijsten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Talent in de maak: ‘Ik wil herkend worden’
Sluiten