Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 10 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Desperados verstopt 20 ADE-passen in Amsterdam

Desperados helpt jou vandaag wellicht aan een van de vetste weken van je leven. Want wie goed zoekt, kan twee van de twintig felbegeerde ADE-passen vinden die het biermerk vandaag verstopt door heel Amsterdam. En daarmee heb je toegang tot alle dag-, en nachtevents tijdens het ADE!

Wanneer de gele vlaggen weer wapperen in onze hoofdstad weten we hoe laat het is: Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Dat betekent dat Amsterdam vanaf volgende week woensdag volledig in het teken staat van dance, uitgaan en events. Maar Desperados kan niet wachten en geeft jou nu al de kans om op party-ontdekkingstocht te gaan.

Nieuwe dancefloors

Het tequila flavoured biertje is dit jaar namelijk kersverse partner van het ADE en geeft jou de kans om jouw ADE dit jaar extra speciaal te maken. ,,We willen graag inspireren om op ontdekking te gaan door de stad en nieuwe dansvloeren te vinden tijdens ADE. Daarom hebben we de campagne Find Your Dancefloor in het leven geroepen. En die zoektocht kan nu al beginnen met de jacht op twee van de twintig ADE-passen”, vertelt het biermerk enthousiast.

Wie twee van de ADE-passen wil bemachtigen moet wel zijn hersens kraken, maar dan heb je ook wat: volledig in lijn met Find Your Dancefloor worden er vandaag tips vrijgegeven. Speurneuzen die de aanwijzingen op de tipslijst van Desperados ontcijferen, kunnen de straat op voor de jacht op hun ticket naar party paradise. Want mocht jij die passen vinden, dan heb je dus samen met een vriend(in) toegang tot élk ADE-event (dag en nacht) dat van 17 t/m 21 oktober gehouden wordt.

Wie straks een ADE-pas van Desperados in the pocket heeft wint trouwens niet alleen toegang tot het gehele ADE-programma, maar krijgt automatisch ook een ereplek op de gastenlijst van het Desperados event dat op de kick off avond van ADE plaatsvindt op woensdag 17 oktober.

Tipje van de sluier

Klinkt als een droom voor menig party animal toch? En die droom kan vandaag dus werkelijkheid worden! Het wordt natuurlijk een lastig verhaal als je zonder enige hints als kip zonder kop door de stad moet rennen, maar Metro zou Metro niet zijn als we hier niet alle tips van Desperados aan je verklappen:

Partyweek uit je dromen

Niet genoeg aan deze tips, of zijn de ADE-passen al voor je neus weggekaapt? De rest van de tien tips gaan vandaag om 12.00 uur live op desperados.com/findyourdancefloor. Op die pagina krijg je updates over welke ADE-passen door de snelle speurders al zijn gevonden, en welke je nog kunt opzoeken. Houd die site dus goed in de gaten en wacht niet langer: Find Your Dancefloor!

In samenwerking met Desperados x ADE