Winacties

Maak een festivalselfie en win de nieuwe ZenFone!
Likeability of 5

Camera videoMaak een festivalselfie en win de nieuwe ZenFone 5!

Nathan met roze bril en een vrolijke Pinkpopbezoeker.

In samenwerking met Asus

22 JUN 2018

Even een selfie op een festival schieten en posten om te laten zien wat voor tofs je nu weer aan het doen bent: doen we dat niet allemaal? Misschien gebeurt het deze zomer nog wel vaker als je weet dat je de ZenFone 5 - de nieuwste uit de serie - ermee kunt winnen…

#festivalselfie en #ZenFone

Metro en ASUS, de producent van de ZenFone, hebben samen een selfiewedstrijd opgezet. Meedoen is simpel. Ben jij op een festival en maak je er een selfie? Post de foto dan op social media, sowieso op Instagram, en zet er de hashtags #festivalselfie en #ZenFone bij. Wie weet sporen we je op en heb jij straks die coole smartphone in je handen om nog meer selfies te schieten.

Ruilen op Pinkpop

Metro’s Nathans de Vries trapte de festivalselfiewedstrijd op Pinkpop af. Hij had daar een eigen wedstrijd (neem een item mee en ruil deze 49 keer, zie de video hieronder), maar schoot met alle festivalbezoekers waarmee hij ruilde ook een selfie. Onderaan vind je daarvan een klein overzicht.

Weet je nog niet zoveel over die ZenFone 5? Kijk dan eens hier en zie dat selfies maken met deze smartphone nog mooier, gaver en gemakkelijker wordt. Het toestel heeft namelijk niet minder dan drie (!) camera's: eentje aan de voorkant en twee aan de achterkant. Bovendien heeft de ZenFone 5 een geweldige batterylife door een slimme accu.

Kortom, schieten maar! En delen met de hashtags #festivalselfie en #ZenFone. Veel succes!

Selfieoverzicht Nathan


love
user_bb7eca804598a35db9118cc282c6ffd6cf1c3eb7_avatar

Views

3k+

Win! 5x2 kaarten voor Reggae Lake Amsterdam

Win! 5x2 kaarten voor Reggae Lake Amsterdam

Feest op Reggae Lake Amsterdam. / Les Adu

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Met het Reggae Lake Festival in het Gaasperpark in Amsterdam staat Nederland weer op de internationale reggaekaart. Reggae Lake kan zich meten met de grootste reggaefestivals van Europa, zoals het Duitse Summer Jam Festival en het Spaanse Rototom Sunsplash.

Wanneer? Zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten voor het weekend.


Views

2k+

Win! 2x5 kaarten voor Antilliaanse Feesten

Win! 2x5 kaarten voor Antilliaanse Feesten

Antilliaanse Feesten in Hoogstraaten.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Antilliaanse Feesten in Hoogstraaten (België), volgens de organisatie ‘het grootste caribbean festival ter wereld met een fabelachtig festivaldecor, de zwoelste ritmes en de lekkerste cocktails’. Met een enorme openlucht-dansvloer en culinaire verwennerij.

Wanneer? Vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus.

Wat kun je winnen? 1x5 kaarten voor de vrijdag, 1x5 kaarten voor de zaterdag.


Views

2k+

Fans eren overleden Avicii op Tomorrowland

Fans eren overleden Avicii op Tomorrowland

De reusachtige vlag met beeltenis van Avicii / David Pintens

Foto van 'metronieuws'

2 UUR

Honderden fans hebben zaterdagavond op het Belgische festival Tomorrowland een ode aan de Zweedse dj Avicii gebracht. Om precies 20 uur was er een reusachtige vlag van de overleden artiest te zien in het publiek, meldt HLN.

Fans eren overleden Avicii op Tomorrowland

De reusachtige vlag met beeltenis van Avicii / David Pintens

Herdenkingsplek


Views

200+

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

De vrouw werd rond 05.30 uur voor haar woning door een nog onbekende man aangevallen. Foto: ANP.

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Een jonge vrouw is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt nadat ze door een man is aangevallen en gewelddadig verkracht in Rotterdam.

Achtervolgd

De vrouw fietste rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat. Toen ze rond 05.30 uur bij haar woning aankwam, werd ze door een nog onbekende man aangevallen. De politie houdt er rekening mee dat de dader het slachtoffer heeft gevolgd vanaf het station.


Views

900+