Winacties

Win! 10x2 kaarten voor Strandfestival ZAND

Win! 10x2 kaarten voor Strandfestival ZAND

Bovenaanzicht van Strandfestival ZAND.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Strandfestival ZAND biedt de beste artiesten van Hollandse bodem, terwijl je tegelijkertijd geniet van een stranddag. Op ZAND op het strand van Almere geniet je met je blote voeten in het zand van de beste muziek en struin je langs gezellige food & drink-stands.

Wanneer? Zaterdag 25 augustus.

Wat kun je winnen? 10x2 kaarten. Ga naar Metronieuws.nl/winacties.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.

Anouk

Wie treden er onder meer op? Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special en Bløf.

Feitje: Met ook: een befaamd reuzenrad op het strand en een spectaculaire afsluitende vuurwerkshow.


Likeability of6

WIN! Een Muchachomalo Pride pack

Foto van 'Metro'

29 JUL 2019

Wil jij shinen tijdens de Canal Parade zaterdag in Amsterdam? Wij geven een aantal Muchachomalo Pride packs weg met 6 kleurrijke Boxers (t.w.v. € 59,95)! Aan jou de keuze welke het best bij je outfit past. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans.

Be proud and show your love with the Muchachomalo Pride pack. This pack comes in six different bright colors and are made of light cotton fabric. This basic cotton fabric has an extra firm fit that fits like a second skin.


like
user_46fa0dd8b6521f30dbafac0e3a7ae090b43a3e87_avataruser_580d6464f414e734ea8d7bf31eb8136d093aa187_avatar

Likeability of6

WIN! Rijksmuseum Escape Game voor 5 personen

Foto van 'Metro'

18 JUL 2019

Ben jij, inventief, scherp en een echte puzzelaar? Heb jij een gevoel voor avontuur en durf jij het gebaande pad te verlaten? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 5 tickets voor de compleet vernieuwde Escape Game in het Rijksmuseum. Alleen deze zomer te spelen!

BEKIJK OOK


likelol
user_12b063dd63d6145e8c431f3285b52117f4dddfc8_avataruser_f2973dee4a2ad03b3e38062c064af89acea89d24_avataruser_3c4d955686a4d6a148ca7218aeee91343d4791e6_avatar

+3


Winactie Child’s Play want… Chucky is back!

Winactie Child’s Play want… Chucky is back!

Foto van 'Erik Jonk'

20 JUN 2019

Wil jij graag naar de remake van de horrorklassieker Child’s Play (vanaf donderdag in de bioscoop te zien)? Metro en Dutch Film Works geven 6x2 kaarten weg (en de zes winnaars krijgen er een Chucky t-shirt en Chucky’s funkopop bij!).

Winnen? Vul hieronder dan uiterlijk zondag 23 juni je gegevens in:


Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Foto: Festival.Travel

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het festival Lollapalooza Berlin in het karakteristieke Olympiapark en Olympisch Stadion van Berlijn? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet staan jullie het weekend van 7 en 8 september te feesten in de Duitse hoofdstad!

Instagrammable

Er zijn maar weinig festivals zo ‘instagrammable’ als Lollapalooza Berlin! Zowel in als rond het stadion zijn overal podia te vinden, van twee Main Stages tot de Perry Stage, waar de grootste dance-acts te zien zijn. Ook is er een ‘Wein Garten’, een funfair met allerlei attracties en straattheateracts, een uitgebreide fashionhoek en staat het hele terrein vol kunstinstallaties.


Wil jij naar Men in Black én een Tefal IXEO winnen?

Wil jij naar Men in Black én een Tefal IXEO winnen?

Scenefoto uit Men in Black: International

Foto van 'Erik Jonk'

12 JUN 2019

Maak kans op een van de drie Men In Black: International-pakketten met daarin 2 vrijkaartjes en een Tefal IXEO.

Men In Black: International – 20 juni in de bioscoop

In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black-organisatie.


Likeability of5

Nog 4 kaarten voor Guus Meeuwis

Foto van 'Metro'

11 JUN 2019

Metro is partner van Groots met een zachte G, recent kon je al bij ons kaarten winnen en nu geven we nog de allerlaatste kaarten weg voor het concert op 15 juni!

Deze actie is afgelopen, de winnaar wordt geïnformeerd.


love
user_87b5005552e8391d1404bd10c95cf1257bc5e038_avatar

Win 2 kaarten voor Guus Meeuwis

Foto van 'Metro'

6 JUN 2019

Wil jij samen met een vriend(in) naar Guus Meeuwis Groots met een Zachte G in Eindhoven? Wij geven 20x2 Golden Circle staanplaatsen voor de show op 16 juni weg! Vul hieronder uiterlijk maandag jouw gegevens in en maak kans:


Win 2 kaarten voor Sziget Festival!

Win 2 kaarten voor Sziget Festival!

Foto: Festival.Travel

Foto van 'Erik Jonk'

6 JUN 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het fameuze Sziget Festival in bruisend Boedapest? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet mogen jullie van 7 tot en met 13 augustus naar The Island of Freedom in de Hongaarse hoofdstad!

Foo Fighters en Garrix

Sziget is één van Europa’s grootste muziekfestivals met jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers. Veel Nederlanders reizen er naartoe met de festivaltrein, de Sziget Express. Het multiculturele festival biedt behalve muziek een uitgebreid randprogramma vol theater, dans, circus, kunst, cultuur en sport. De line-up bevat dit jaar onder meer Foo Fighters, Ed Sheeran, Martin Garrix en Post Malone.


Likeability of5

Win kaarten voor het uitverkochte Rammstein!

Foto van 'Metro'

29 MEI 2019

In november gaven wij hier bij Metro kaarten weg voor Rammstein in De Kuip. Was jij toen niet een van de gelukkige winnaars? Dan hebben we goed nieuws! We hebben namelijk nog extra kaarten voor het uitverkochte concert en jij kunt er 2 winnen!

De Duitse metalband Rammstein komt voor een exclusief optreden naar Nederland. De formatie staat op 25 juni 2019 in De Kuip in Rotterdam en tourt in het kader van hun nieuwe album. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de band een solo-show doet in Nederland!

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


love
user_2aaca745d8771f156271ab903a33fe43d4375211_avatar

Likeability of5

Camera videoWin kaarten voor De Jeugd van Tegenwoordig!

Foto van 'Metro'

29 MEI 2019

Wil jij naar het 1000e concert van de Jeugd van Tegenwoordig? Op vrijdag 7 juni schitteren zij in het Olympisch Stadion in Amsterdam en Metro geeft iedere week 3x2 kaarten weg! De eerste winnaars zijn bekend maar we hebben nog meer kaarten, vul hieronder uiterlijk zondag 2 juni je gegevens in en wie weet ben jij er op 7 juni bij het jubileumconcert bij. Mocht je al vorige week of de week ervoor hebben meegedaan aan de actie dan maak je ook deze week weer kans.

Eindelijk weten we wie Manon is!


like
user_b6692a6f24df75aaddc5470c824a2e62179ca986_avatar

Win 2 kaarten voor MELT Festival!

Foto van 'Metro'

23 MEI 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar Melt op het terrein van de voormalige kolenmijn Ferropolis in Duitsland? Doe dan mee aan deze winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet gaan jullie van 19-21 juli los op de beste pop-, hiphop- en elektronische acts!

Melt vindt plaats aan het Gremminmeer tussen de industriële bouwwerken, hijskranen, graafmachines en pakhuizen, die voor een unieke sfeer zorgen. Overdag wordt er gechilld op het strand, ’s avonds transformeren kleurrijke en visuele kunstinstallaties het festivalterrein tot een futuristische lichtstad. Dit jaar check je op Melt onder meer: Bon Iver, Asap Rocky, Jorja Smith, Skepta, Solomun, Four Tet, Modeselektor live, Bilderbuch, Rin, The Black Madonna, Bonobo dj, David August en Charlotte de Witte.

Kans maken op 2 kaarten? Vul hieronder jouw gegevens in:


Camera videoWin een EasyToys box twv € 150,-

Foto van 'Metro'

20 MEI 2019

Het is masturbatiemaand en dat vieren we bij EasyToys. Tijd voor jezelf, tijd voor mei! Met de #MyGuiltyPleasure box van EasyToys heb je alle ingrediënten in huis voor een sexy avond vóór en mét jezelf. Kans maken? Vul hieronder jouw gegevens in:

Kun je niet wachten op de prijsuitreiking of ben je nieuwsgierig naar al onze andere producten? Bekijk dan ons ruime assortiment met spannende speeltjes op easytoys.nl.


Win 2 kaarten en een reis naar EXIT!

WIN! 2 kaarten voor EXIT!

Uit je plaat op EXIT.

Foto van 'Erik Jonk'

17 MEI 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het befaamde EXIT Festival tussen de muren van het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië? Doe dan mee aan deze winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet dansen jullie van 4-7 juli op de beste techno-, house-, pop- en hiphop-acts!

Van Cure tot Kalkbrenner

De belangrijkste artiesten dit jaar: The Cure, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Skepta, IAMDDB, Solomun, Charlotte de Witte, Greta van Fleet, Tale Of Us, Lost Frequencies, DJ Snake, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Maceo Plex, Sofi Tukker en Tom Walker.


WIN! Kaarten voor het VoetbalFestival

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Is jouw kind van 6 tot 16 jaar helemaal gek van voetbal? Kom dan samen met je kleine sterspeler naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival. Je mag je eigen voetbalskills vertonen, maar ook profs het hemd van het lijf vragen. Vraag vooral op om tips!

Waar en wanneer?

Jaarbeurs in Utrecht, zaterdag 6 juli.


WIN! Kaarten voor LatinVillage

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

LatinVillage bestaat 15 jaar en is hét festival met internationale latin artiesten en urban acts van eigen bodem. LatinVillage telt maar liefst 12 stages met allen een eigen muziekstijl; van salsa tot aan reggaeton en van urban tot aan afrohouse. Na eerdere succesvolle uitverkochte edities, duurt het LatinVillage Festival dit jaar maar liefst twee latindagen lang.

Waar en wanneer?

Recreatiegebied Spaarnwoude, zaterdag 17 en zondag 18 augustus.


WIN! Kaarten voor Strandfestival ZAND

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Strandfestival ZAND al sinds 2008 de leukste muzikale stranddag van de zomer. ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek: liveoptredens van de beste Nederlandse artiesten bij het hoofdpodium, springen op dancemuziek van bekende DJ’s bij ZAND Danst en ouderwets losgaan bij ZAND Feest. Zó vier je met je vrienden nog één keer de zomer.

Waar en wanneer?

Almere Strand in Almere. Zaterdag 24 augustus.


WIN! Kaarten voor het Guilty Pleasure Festival

Foto: Jordi Wallenburg

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Het kuuroord om al jouw gêne te laten varen. Vier het 5-jarige jubileum van het Guilty Pleasure Festival met alles wat je feesthart je lief is met meer dan 60 artiesten. Verwachten 2 dagen (voor het eerst) 6 stages vol nostalgische euforie, Amsterdamse gezelligheid en een hoop gekkigheid. Hang je imago in de kast en scheur een weekend lang uit je tijgerslip.

Waar en wanneer?

Gaasperplas in Amsterdam, zaterdag 27 en zondag 28 juli.


WIN! Kaarten voor Welcome to the Future

Foto: Tim Corporaal

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Meer dan vijftig undergroundpioniers, sterrenvan nu en opkomende talenten zullen vlammen tijdens Welcome to the Future onder de rook van Amsterdam. De groene heuvels van Het Twiske worden betoverd met house en techno. Een intiem festival van 7 stages op een sprookjesachtig festivalgterrein.

Waar en wanneer?

Het Twiske, zaterdag 20 juli.


WIN! Kaarten voor het Soenda Festival

Foto: Niels de Vries

Foto van 'Metro'

17 MEI 2019

Het Soenda Festival wordt voor de 11e keer gehouden en geeft je van intieme stages tot de grootste lichtshows in visuals, 6 stages en 40 artiesten. Bovendien vind je hier voor de allereerste keer de Lipton Club waar je met je vrienden kunt feesten en kunt genieten van lekkere Lipton coctails.

Waar en wanneer?

Ruigenhoek / Groenkan in Utrecht, zaterdag 18 mei (morgen al!).