Winacties

Win! 10x2 kaarten voor Daydream Festival

Win! 10x2 kaarten voor Daydream Festival

Een eerdere editie van Daydream Festival.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Het internationale Daydream Festival is verhuisd, naar Nederland! Bij Aquabest in Eindhoven vind je het ultieme festival voor de allround festivalliefhebber. Met EDM, harder styles, techno, reggae, hiphop, deephouse en guilty pleasures.

Wanneer? Zaterdag 14 juli.

Wat kun je winnen? 10x2 kaarten.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.

Nicky Romero

Wie treden er onder meer op? KSHMR, Nicky Romero, Showtek en Sam Feldt Live.

Feitje: Voor het eerst in Nederland, nadat bezoekers eerder al in België, Mexico, Spanje en China met hun ogen open konden wegdromen.


Ga met je 3 beste vrienden naar DGTL!

Foto van 'Metro'

17 APR 2019

Zin in een bruisend paasweekend? Ga komende zaterdag met je vrienden naar DGTL, met de beste house- en techno-DJ’s en live-acts zoals Disclosure en Maceo Plex. Tijdens dit meest duurzame georganiseerde festival ter wereld introduceert Lipton Ice Tea haar nieuwe festivalflesje gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daar wil je natuurlijk bij zijn! Metro en Lipton geven 4 zaterdag-tickets voor DGTL en een Lipton Ice Tea festivalpakket weg. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans.

Vrijdagmiddag is de winnares op de hoogte gesteld. De prijsvraag is gesloten. Heb je niet gewonnen? Helaas! Dank allemaal voor het meedoen.


Win 4 kaarten voor Carré Cirque

Foto van 'Metro'

15 APR 2019

Deze zomer staat Carré tien dagen lang in het teken van Carré Cirque. Dit fenomenale theaterspektakel bevat de meest indrukwekkende internationale nouveau cirque voorstellingen. Wil jij dit meemaken? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 4 kaarten voor de show van 2 juli.


Win kaarten voor Feyenoord - AZ

Foto van 'Metro'

14 APR 2019

Zaterdag 20 april om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen AZ. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Win een Hellboy prijzenpakket incl. 2 tickets

Foto van 'Metro'

8 APR 2019

In de keiharde actiefilm Hellboy, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen.

Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…

Wil jij naar deze nieuwe bioscoopfilm? Metro geeft een gaaf prijzenpakket weg met daarin: 2 bioscoopkaarten, 2 Hellboy caps en 2 Hellboy T-shirts. Kans maken? Vul hieronder jouw gegevens in:


Melvin met z'n vrienden naar SLAM! Koningsdag 2019!

Melvin met z'n vrienden naar SLAM! Koningsdag 2019!

Foto van 'Metro'

8 APR 2019

Melvin uit Hoogvliet gaat met zijn crew van 19 vrienden en vriendinnen naar SLAM! Koningsdag 2019. Metro en Arriva hadden deze week een unieke prijs in de aanbieding: samen met 19 vrienden als VIP naar het festival op 27 april inclusief een busreis heen en terug! Melvin stuurde onderstaande foto met zangeres Famke-Louise in, één van de artiesten voor 30.000 festivalgangers in Alkmaar. Hij was een van de drie kanshebbers die meer dan duizend stemmen trokken en is uitgekozen als de Koningsdag-winnaar. Binnenkort zie je de vrienden uit Hoogvliet terug in een aftermovie.

Melvin met z'n vrienden naar SLAM! Koningsdag 2019!

Melvin en Famke-Louise.

Mede mogelijk gemaakt door:


Likeability of3

Win kaarten voor Feyenoord - Heracles Almelo

Foto van 'Metro'

7 APR 2019

Zaterdag 13 april om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


dislike
user_f21e0b70d794b48863d8f9f8131fc786592cd29b_avatar

Likeability of3

Win kaarten voor Feyenoord - SC Heerenveen

Foto van 'Metro'

30 MRT 2019

Donderdag 4 april om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen SC Heerenveen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


dislike
user_f21e0b70d794b48863d8f9f8131fc786592cd29b_avatar

Likeability of5

Camera videoWin 2 tickets voor YAMATO The Drummers of Japan

Foto van 'Metro'

20 MRT 2019

Intens fysieke kracht ontmoet verfijnde subtiliteit. De drummers voeren je moeiteloos mee in hun ritmische wereld, dankzij hun grootse en meeslepende spel waar de uitbundige energie en kracht letterlijk en figuurlijk van afspat. Wil jij dit meemaken? Wij geven 5x2 kaarten weg voor de première op vrijdag 5 april in Theater Amsterdam. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


like
user_b00774d41a8960e9f3e80f44636d35a7868f7d85_avatar

Win kaarten voor de musical Marvellous in DeLaMar

Foto van 'Metro'

15 MRT 2019

Bos Theaterproducties en Metro geven honderd (25x4) tickets weg voor de nieuwe superheldenmusical Marvellous. Op donderdag 11 april in DeLaMar Theater in Amsterdam. Wil jij hier 4 tickets voor winnen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Win kaarten voor Feyenoord - Willem II

Foto van 'Metro'

10 MRT 2019

Zaterdag 16 maart om 19:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Willem II. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Win kaarten voor Feyenoord - Emmen

Foto van 'Metro'

25 FEB 2019

Zondag 3 maart om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Emmen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Likeability of6

Win de nieuwe smartphone OPPO AX7 t.w.v. €249,-!

Foto van 'Metro'

17 FEB 2019

De nieuwe OPPO AX7 gaat woensdag 20 februari officieel gelanceerd worden en wij mogen er 1 weggeven! De AX7 heeft ‘killer-features’ waaronder 4GB RAM, 64GB ROM-geheugen, een grote 4230mAh batterij, een 16MP voorcamera, Hyper Boost voor optimale snelheid en hij ziet er vooral erg stylish uit. Vul hieronder jouw gegevens in en wie weet ben jij binnenkort eigenaar van een OPPO telefoon:


likelove
user_43ed523d1e66f5f22691b0d54e94ccc5626de06a_avataruser_2087d97e29dd9d7ed525899c73b3bfba239c0919_avatar

Likeability of5

Win kaarten voor Feyenoord - De Graafschap

Foto van 'Metro'

4 FEB 2019

Zaterdag 9 februari om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen De Graafschap. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


like
user_84f9593df117b554a0345ea5411fc5a4d0fa80ed_avatar

Win 4 kaarten voor Ladies of Soul

Foto van 'Metro'

23 JAN 2019

Op 15 februari 2019 shinen Glennis, Candy, Berget en Edsilia opnieuw in de Ziggo Dome en het belooft weer een spectaculaire show te worden. In het soulvolle concert worden energieke up-tempo nummers afgewisseld met powerballads. Onder begeleiding van een live band en met special guests En Vogue, rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison! Metro geeft kaarten weg en jij kunt er 4 winnen! Vul hieronder je gegevens in en maak kans:


Win kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE

Foto van 'Metro'

16 JAN 2019

De Vrienden van Amstel Live is zoals gewoonlijk weer uitverkocht maar Metro heeft 10x2 kaarten voor de show op 23 januari en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Win kaarten voor de musical Marvellous

Foto van 'Metro'

11 JAN 2019

Bos Theaterproducties en Metro geven honderd (25x4) tickets weg voor de allerlaatste try-out van Marvellous. Deze wordt de dag voor de officiële première gehouden, vrijdag 18 januari in De Meervaart in Amsterdam. Wil jij de superheldenmusical zien nog voor hij in première is gegaan? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 4 tickets:


Win kaarten voor de 100% NL Awards

Paul Bergen | ANP

Foto van 'Metro'

7 JAN 2019

De 100% NL Awards worden op donderdag 7 februari bekendgemaakt tijdens een Awardshow in The Box in Amsterdam en jij kunt erbij zijn! Onder meer Davina Michelle en Ilse DeLange treden die avond op. Lees in dit artikel hoe je kans maakt.


Winnaars Metro GiveAway Show 2018

Foto van 'Metro'

17 DEC 2018

De Metro GiveAway Show was ook dit jaar weer een groot spektakel waarin wij meer dan 100 prijzen hebben weggeven! Hieronder een overzicht van alle winnaars. Iedereen die vooraf en tijdens de show een prijs heeft gewonnen is daarover inmiddels ingelicht. Die prijzen zijn onderweg! Alle delers en deelnemers aan de show die achteraf iets hebben gewonnen kunnen via Facebook een persoonlijk bericht sturen naar Metro met adres- en contactgegevens. Wij sturen dan de prijs zo snel mogelijk op.

Wij willen alle prijswinnaars feliciteren en iedereen fijne feestdagen wensen!

Voorafgaand aan de show


Win nu al een HUAWEI Mate20 van de GiveAway Show

Foto van 'Metro'

14 DEC 2018

Vanavond kun je fantastische prijzen winnen in de Metro GiveAway Show en we geven vandaag nog vooraf een HUAWEI Mate20 weg! Op deze smartphone zit de StorySign app geïnstalleerd waarmee dove kinderen op een revolutionaire manier kunnen leren lezen.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement vanavond om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al deze smartphone winnen door je nu aan te melden voor het Facebook LIVE evenement:

Aanmelden voor het evenement