Winacties

Likeability of 5

Win kaarten voor Feyenoord - Excelsior

Foto van 'Metro'

26 MRT 2018

Zondag 1 april om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Excelsior. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Download in Google Play (Android)

Deze actie is gesloten. De winnaars worden geïnformeerd.


love
user_06e74ffe26e9856438df2a63280c9eadf58ab299_avatar

Views

100+

Win kaarten en een meet & greet met Lakshmi

Foto van 'Metro'

7 NOV 2018

Wil jij de eerste theatershow van Lakshmi zien én haar ook nog eens ontmoeten? Dat kan via Metro! Lakshmi toert op dit moment langs bijna 80 theaters en jij kunt er bij zijn op vrijdag 7 december in Theater Zuidplein in Rotterdam. Maar dat niet alleen: we organiseren een meet & greet met haar, speciaal voor jou en een vriend(in).

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op deze twee kaarten inclusief een meet & greet met Lakshmi:


Views

500+

Herfstvakantie Museadeuren open voor de kids
Likeability of 3

Herfstvakantie! Museadeuren open voor de kids

In samenwerking met de Museumvereniging

19 OKT 2018

Zo’n 170 musea met meer dan 400 activiteiten en een thema dat aansluit bij de Kinderboekenweek: vriendschap. Dat is de Museumkidsweek – die tot en met 28 oktober stiekem twee weken duurt – in één zin. De museumdeuren staan tijdens de herfstvakantie dus wagenwijd open voor de kinderen, want zij zijn de museumambassadeurs van de toekomst! Voor wie nog uitjes voor die vakantie wil bedenken: de musea in ons land zijn voor gezinnen met kids op een leuke manier te ontdekken. Metro licht enkele activiteiten uit en een compleet overzicht van musea en ‘wat te doen’ vind je op Museumkidsweek.nl.

1 Een high tech Romein spelen

Rare jongens, die Romeinen, klinkt het vaak in de strips van Asterix & Obelix. Nou, zo raar waren die jongens niet. In de tentoonstelling High Tech Romeinen kunnen de kleintjes zelf ontdekken welke slimme technieken de Romeinen allemaal bedachten. De expo bevat nog veel meer knappe techniek van vroeger tijden en door voorwerpen te zoeken, stickers te plakken en letters te verzamelen kan – hoe spannend – een code worden gekraakt. Wie de Techniekspeurtocht tot een goed einde brengt, krijgt een technisch cadeautje.


sad
user_c0691129cef63d2bc620261552fd65907cc215dd_avatar

Views

3k+

Win kaarten voor Rammstein

Foto van 'Metro'

5 NOV 2018

De Duitse metalband Rammstein komt voor een exclusief optreden naar Nederland. De formatie staat op 25 juni 2019 in De Kuip in Rotterdam en tourt in het kader van een nieuw album dat naar verwachting begin 2019 zal verschijnen. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de band een solo-show doet in Nederland. De kaartverkoop start op 8 november om 10:00 uur maar hier bij Metro kun jij nu al kaarten winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


Views

4k+

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn
Likeability of 5

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

In samenwerking met de Dierenbescherming

22 OKT 2018

Wie z’n boodschappenmandje vult met pizza’s, hondenvoer, soep en mayonaise waarin eieren zijn verwerkt, zal niet meteen overtuigd van de daken schreeuwen dat hij of zij zo lekker diervriendelijker aan het winkelen is. Maar… dat kan wel degelijk het geval zijn!

Supermarkten bieden namelijk steeds meer producten aan die het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming dragen. Zo hebben mensen die graag diervriendelijker shoppen, meer keuze dan ooit. Om dat nog duidelijker te maken, houdt de Dierenbescherming deze week (22 tot en met 28 oktober) een Beter Leven week.

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

like
user_b30560760a6da3bd458506e184e5951806c29233_avatar

Views

5k+

Win 2 kaarten voor Black Eyed Peas

Foto van 'Metro'

31 OKT 2018

Where Is The Love?', 'Don't Phunk With My Heart', 'Let's Get It Started', 'Shut Up', 'Pump It'. Black Eyed Peas vormden dé soundtrack van de zeroes. Na bijna tien jaar afwezigheid komen de drie rappers Will.i.am, apl.de.ap en Taboo terug naar Nederland. Op 13 november staan ze voor een show in AFAS Live, Amsterdam mét nieuwe muziek die teruggaat naar de hiphop-roots van Black Eyed Peas. En jij kan er bij zijn. Tonight’s gonna be a good night! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op 2 kaarten:


Views

1k+

Win kaarten voor Feyenoord - VVV

Foto van 'Metro'

29 OKT 2018

Zondag 4 november om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen VVV. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

700+

Win kaarten voor Feyenoord - PEC

Foto van 'Metro'

15 OKT 2018

Zondag 21 oktober om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen PEC Zwolle. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

900+

Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Metro'

24 SEP 2018

Zondag 30 september om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

2k+

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz was voor Marijke een peulenschil

Huawei-fotoquiz. Foto: ANP.

Foto van 'Julia Onclin'

20 SEP 2018

Marijke Bizot (55) uit Borculo is de gelukkige winnares van een fotoquiz van Metro en Huawei, de nummer 2-smartphoneproducent ter wereld . Zij heeft door mee te doen aan de fotoquiz een gloednieuwe Huawei P20 Pro in the pocket. ,,Ik had er helemaal niet meer op gerekend en was al bijna vergeten dat ik had meegedaan. Echt superleuk”, zegt Marijke met een lach. Bij de quiz moest zij telkens tussen twee foto’s kiezen: welke foto was door een influencer met de P20 Pro gemaakt en welke niet. Bizot had alle antwoorden goed, in de snelste tijd.

Vervanging

Marijke vindt het leuk om af en toe ‘zelf een plaatje te schieten’. Ze maakt vooral vakantiefoto’s, maar ook het luchtballonfestival in de buurt legt ze vast. Haar inmiddels oude telefoon is dringend aan vervanging toe en de gewonnen Huawei komt als geroepen. ,,Ik denk dat ik er behoorlijk op vooruit ga qua beeld en mogelijkheden.” Die oude smartphone van Marijke gaat traditiegetrouw naar een volgende eigenaar. ,,Mijn vorige telefoon is naar de buurvrouw gegaan. Ze is er nog steeds blij mee.”


Views

800+

Win kaarten voor Feyenoord - FC Utrecht

Foto van 'Metro'

17 SEP 2018

Zondag 23 september om 12:15 uur speelt Feyenoord thuis tegen FC Utrecht. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

1k+

Win trouwringen van Lucardi

Foto van 'Metro'

12 SEP 2018

Een trouwring is zo veel meer dan alleen een mooi sieraad. Het is het symbool voor jullie huwelijk en daarnaast is het een sieraad dat je een leven lang draagt. Geelgoud, witgoud, roségoud en palladium vormen de basis voor de schitterende collectie handgemaakte trouwringen van Lucardi.

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar schitterende trouwringen? Metro geeft samen met Lucardi een set 14 karaat gouden trouwringen weg die jij kunt winnen! De damesring is gezet met drie briljant geslepen diamanten van 0,03 karaat. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

3k+

Win kaarten voor Broederliefde in Ahoy!

Foto van 'Metro'

7 SEP 2018

Wil jij naar de show van Broederliefde in Ahoy? Metro geeft 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Views

1k+

Likeability of 5

Kies de goede foto’s en win een smartphone

In samenwerking met Huawei

7 SEP 2018

De Huawei P20 Pro werd deze zomer uitgeroepen tot beste smartphone van het jaar. Het apparaat is onder meer geroemd door de vele mogelijkheden op het gebied van fotografie. Dat wordt op Metronieuws gevierd met een fotoquiz waarmee jij een P20 Pro kunt winnen. Zes fotografie-influencers van Huawei stuurden foto’s in. Kun jij raden welke zijn gemaakt met de beste smartphone van het jaar? Klik telkens de foto aan waarvan jij denkt dat hij met het Huawei-toestel is geschoten. Heb je alle vragen goed en de snelste tijd? Dan win jij de Huawei P20 Pro.

Noot: je kunt de quiz nog spelen, maar de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld!


love
user_69ca54b5fe9b118858833778744936d0d9be97f8_avatar

Views

5k+

Win exclusieve Lidl-sokken!

Foto van 'Metro'

6 SEP 2018

De Lidl-sokken zijn nog niet verkrijgbaar en worden alleen bij de Amsterdam Fashion Week gedragen. Als partner heeft Metro een aantal paar van deze exclusieve sokken die we kunnen weggeven. Wil jij een paar winnen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Views

11k+

Win 2 kaarten voor Amsterdam Fashion Week

Foto van 'Metro'

30 AUG 2018

Donderdag 6 september staat Metro volledig in het teken van Fashion! Hiervoor werken wij samen met Amsterdam Fashion Week en hebben wij de mogelijkheid om 5x2 exclusieve kaarten weg te geven voor de shows! Zou jij samen met een vriend(in) één van de shows willen bijwonen die van donderdag 6 tm zondag 9 september plaatsvinden op het Museumplein in Amsterdam? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans:

Meer informatie over Amsterdam Fashion Week: amsterdamfashionweek.nl


Views

1k+

Win kaarten voor Feyenoord - NAC

Foto van 'Metro'

27 AUG 2018

Zondag 2 september om 16:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen NAC. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

2k+

Maak een festivalselfie en win de nieuwe ZenFone!
Likeability of 5

Camera videoMaak een festivalselfie en win een smartphone!

Metro's Nathan maakte selfies op Guilty Pleasure.

In samenwerking met Asus

26 AUG 2018

Even een selfie op een festival schieten en posten om te laten zien wat voor tofs je nu weer aan het doen bent: doen we dat niet allemaal? Vanaf Mysteryland gebeurt het dit weekend ongetwijfeld massaal. Misschien gebeurt het deze zomer nog wel vaker als je weet dat je de ZenFone 5 - de nieuwste uit de smartphone-serie - ermee kunt winnen…

#festivalselfie

Metro en ASUS, de producent van de ZenFone, hebben samen een selfiewedstrijd opgezet. Meedoen is simpel. Ben jij dit weekend of een van de komende weken op een festival en maak je er een selfie? Post de foto dan op social media met de hashtag #festivalselfie. Wie weet sporen we je op en heb jij straks die coole smartphone in je handen om nog meer selfies te schieten.


love
user_bb7eca804598a35db9118cc282c6ffd6cf1c3eb7_avatar

Views

9k+

Likeability of 6

Win kaarten voor Phantasialand!

Foto van 'Metro'

24 AUG 2018

Joelen in supersnelle achtbanen, duizelingwekkende vallen maken in de steilste wildwaterbaan ter wereld of genieten van attracties met een wat rustiger karakter? Wie weet doe jij dat binnenkort met kaarten van Metro!

Phantasialand kreeg in december de titel beste pretpark van Duitsland ‘opgespeld’ van fans van de Duitse pretparkenwebsite Parkscout. Onlangs gaf Metro het al aan: in Nederland zijn we op parkengebied best verwend, dus dat allerbeste park bij onze oosterburen willen we weleens testen. Het ligt niet ver over de grens, dus: instappen maar.

TIEN METROLEZERS AL GEWEEST


like
user_214133ece06a814260e56034661eec7ac6b9d2e6_avataruser_0c885c68919b87856798b8c70bd6bc764b017bf2_avataruser_54497e7b446deb5c5ffcb03393c050f3da5b615d_avatar

+1


Views

4k+

Win kaarten voor Feyenoord - Excelsior

Foto van 'Metro'

13 AUG 2018

Zondag 19 augustus om 14:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen Excelsior. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans!


Views

2k+