Winacties

Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Marten de Kroon'

27 NOV 2017

Zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Download in Google Play (Android)


Views

47

Win! 5x2 kaarten voor Reggae Rotterdam

Win! 5x2 kaarten voor Reggae Rotterdam

Rotterdam geniet van reggae.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Het grote open air reggaefestival Reggae Rotterdam wordt voor het eerst gehouden in het Kralingse Bos! Op een uitgestrekte ruimte vind je behalve muziek, een prachtige entreepoort, foodtrucks (‘heel veel eten!’) en plattegronden op het terrein.

Wanneer? Zondag 22 juli.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten.


Views

2k+

Win! De befaamde iBOOD-BOX met onbekende inhoud

Foto van 'Metro'

6 JUL 2018

Wil jij de befaamde iBOOD-BOX winnen? Deze box is gevuld met een onbekende veelzijdige inhoud. Metro geeft er drie weg!

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli selecteren wij per dag 1 winnaar die we na het weekend informeren.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.


Views

1k+

Win 2 kaarten voor de Jumbo VIP-tribune in Parijs

Foto van 'Metro'

5 JUL 2018

Wil jij Dylan Groenewegen op de Champs-Élysée over de streep zien komen op 29 juli? Jumbo, Lotto en Vifit richten in Parijs een speciale VIP-tribune in en brengen met 25 speciale bussen 1200 fans naar Frankrijk. Wij mogen twee kaarten weggeven! Hiervoor hoef je alleen antwoord te geven op de vraag: Hoe heet de opa van Dylan Groenewegen, die zijn eerste racefiets voor hem in elkaar zette?

Deze actie is afgelopen. Het goede antwoord is Ko Zieleman. De winnaar wordt geïnformeerd!

Nog steeds kans maken op deze fantastiche prijs?


Views

1k+

Likeability of 5

Win 1 van de 3 paar gratis sneakers van Sneakerbaas!

Foto van 'Metro'

7 JUN 2017

Sneakerbaas is sinds 2007 de webstore voor sneakers. Sneakerbaas biedt haar klanten niet alleen sneakers maar ook een unieke online winkel ervaring.

Bij Sneakerbaas vindt je de exclusieve sneakers van grote bekende sneakermerken zoals bijvoorbeeld Nike, Adidas, Vans, Puma en Converse. Maar daarnaast biedt Sneakerbaas je ook de kans om kennis te maken met schoenen van sneakermerken die meestal wat moeilijker te vinden zijn zoals bijvoorbeeld Jordan, Karhu, Saucony, Kangaroos en New Balance.

Speciaal voor de lezers van Metro hebben we nu een exclusieve kortingscode van 10% op de gehele collectie! (Code: METROBAAS) Om het nog beter te maken maak je als lezer ook nog eens kans op 1 van de 3 paar gratis sneakers met exclusief Sneakerbaas voetbal inspired shirt!*


like
user_291289a3356a1753a01a7ba473aeb2921c51d380_avatar

Views

200+