Win twee kaarten voor The Flying Dutch!

Foto van 'Metro'

Metro

31 MEI 2017

Metro en The Flying Dutch hebben tien kaarten (5x2) om te vergeven voor de derde editie op zaterdag 3 juni. Wil jij er op het laatste moment nog bij zijn in Amsterdam (Olympisch Stadion), Rotterdam (bij Ahoy) of bij Eindhoven (E3 Strand Eersel)?

Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet zie jij samen met een vriend(in) zaterdag Afrojack, Chuckie & Quintino, Dash Berlin, Don Diablo, Hardwell, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens en Showtek.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden geïnformeerd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Heerenveen

Foto van 'Metro'

Metro

7 DEC 2017

Woensdag 13 december om 20.45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Heerenveen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Win kaarten voor het Sushi Festival in Eindhoven

Foto van 'Metro'

Metro

29 NOV 2017

Ben jij dol op sushi?

Het grootste Sushi Festival van Europa is 23 en 24 december in Eindhoven te vinden. Proef sushi-creaties die je nog nooit eerder geproefd hebt! Denk hierbij aan sushi donuts, sushi pizza, sushi taco, sushi burgers & sushi burrito’s. Naast sushi zijn er ook sake en sushi workshops, Aziatische stands en een gehele kerstmarkt area!

Win unieke Feyenoord-kaarten

Foto van 'Metro'

Metro

29 NOV 2017

Op zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft in samenwerking met Heineken een unieke prijs weg. Jij kunt straks met drie vrienden voorafgaand aan de wedstrijd op het veld staan! Daarnaast win je kaarten voor de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een mooie sjaal. Je krijgt ook nog een tour door De Kuip en een hapje en een drankje. Kortom: een unieke ervaring!

Deze actie is gesloten. De winnaar wordt geïnformeerd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Marten de Kroon'

Marten de Kroon

27 NOV 2017

Zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Vind de gouden envelop en sport een half jaar gratis

Foto van 'Metro'

Metro

21 NOV 2017

Deze coupon-actie wil je niet missen! OneFit -het leukste sport abonnement aller tijden- en Metro verstoppen 12 enveloppen op een centrale sportlocatie in Rotterdam.

Met OneFit kun je sporten wanneer, waar en met wie je wilt. Zoals je series kijkt dus, maar dan zonder je kat op schoot. Je kan terecht bij honderden premium gyms en studio’s in jouw stad. Elke dag heb je keuze uit duizenden workouts.

Win kaarten voor Feyenoord - VVV-Venlo

Foto van 'Metro'

Metro

15 NOV 2017

Zaterdag 18 november om 18:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen VVV-Venlo. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Win Meet & Greet met Youtube-oprichter Chad Hurley

Foto van 'Metro'

Metro

27 NOV 2017

Chad Hurley activeerde samen met twee PayPal collega’s op 14 februari 2005 de url www.youtube.com. Achttien maanden later verkocht het drietal de website voor 1,65 miljard dollar aan Google. Hoe kon hun bedrijf zo snel groeien? Wat was de sleutel tot succes?