Win kaarten voor Rock Werchter

Foto van 'Metro'

Metro

24 MEI 2017

Vier dagen, drie podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis. Een line-up van wereldklasse: jawel. Lekker eten en drinken: check. Techniek en productie: top. Comfort: prima. Tenten op het niveau van de beste concertzalen: aanwezig. Festivalgevoel: omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. In 2016 vonden over de vier festivaldagen heen bijna 150.000 unieke festivalgangers de weg naar het Festivalpark in Werchter.

Rock Werchter 2017, dat zijn Foo Fighters, Radiohead, Kings Of Leon, Arcade Fire, Linkin Park en System Of A Down. Maar ook alt-J, Blink-182, The Chainsmokers, Imagine Dragons, James Blake, Lorde, Oscar and The Wolf, Prophets Of Rage, Royal Blood en Soulwax. Dat zijn vooral nog veel meer klinkende namen. 77 in totaal. Metro staat in het teken van festivals en geeft kaarten weg!

Deze actie is gesloten. Alleen de winnaars worden geïnformeerd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Heerenveen

Foto van 'Metro'

Metro

7 DEC 2017

Woensdag 13 december om 20.45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Heerenveen. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Win kaarten voor het Sushi Festival in Eindhoven

Foto van 'Metro'

Metro

29 NOV 2017

Ben jij dol op sushi?

Het grootste Sushi Festival van Europa is 23 en 24 december in Eindhoven te vinden. Proef sushi-creaties die je nog nooit eerder geproefd hebt! Denk hierbij aan sushi donuts, sushi pizza, sushi taco, sushi burgers & sushi burrito’s. Naast sushi zijn er ook sake en sushi workshops, Aziatische stands en een gehele kerstmarkt area!

Win unieke Feyenoord-kaarten

Foto van 'Metro'

Metro

29 NOV 2017

Op zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft in samenwerking met Heineken een unieke prijs weg. Jij kunt straks met drie vrienden voorafgaand aan de wedstrijd op het veld staan! Daarnaast win je kaarten voor de wedstrijd, een gesigneerd shirt en een mooie sjaal. Je krijgt ook nog een tour door De Kuip en een hapje en een drankje. Kortom: een unieke ervaring!

Deze actie is gesloten. De winnaar wordt geïnformeerd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Win kaarten voor Feyenoord - Vitesse

Foto van 'Marten de Kroon'

Marten de Kroon

27 NOV 2017

Zaterdag 2 december om 20:45 uur speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Vind de gouden envelop en sport een half jaar gratis

Foto van 'Metro'

Metro

21 NOV 2017

Deze coupon-actie wil je niet missen! OneFit -het leukste sport abonnement aller tijden- en Metro verstoppen 12 enveloppen op een centrale sportlocatie in Rotterdam.

Met OneFit kun je sporten wanneer, waar en met wie je wilt. Zoals je series kijkt dus, maar dan zonder je kat op schoot. Je kan terecht bij honderden premium gyms en studio’s in jouw stad. Elke dag heb je keuze uit duizenden workouts.

Win kaarten voor Feyenoord - VVV-Venlo

Foto van 'Metro'

Metro

15 NOV 2017

Zaterdag 18 november om 18:30 uur speelt Feyenoord thuis tegen VVV-Venlo. Metro geeft meerdere kaarten weg en jij kunt er 2 winnen! Ga snel naar onze app en doe mee met de winactie! Heb je de Metro-app nog niet gedownload? Dat kun je via onderstaande links doen:

Download in de App Store (IOS)

Win Meet & Greet met Youtube-oprichter Chad Hurley

Foto van 'Metro'

Metro

27 NOV 2017

Chad Hurley activeerde samen met twee PayPal collega’s op 14 februari 2005 de url www.youtube.com. Achttien maanden later verkocht het drietal de website voor 1,65 miljard dollar aan Google. Hoe kon hun bedrijf zo snel groeien? Wat was de sleutel tot succes?