Winacties

Win kaarten voor Rock Werchter

Foto van 'Metro'

24 MEI 2017

Vier dagen, drie podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis. Een line-up van wereldklasse: jawel. Lekker eten en drinken: check. Techniek en productie: top. Comfort: prima. Tenten op het niveau van de beste concertzalen: aanwezig. Festivalgevoel: omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. In 2016 vonden over de vier festivaldagen heen bijna 150.000 unieke festivalgangers de weg naar het Festivalpark in Werchter.

Rock Werchter 2017, dat zijn Foo Fighters, Radiohead, Kings Of Leon, Arcade Fire, Linkin Park en System Of A Down. Maar ook alt-J, Blink-182, The Chainsmokers, Imagine Dragons, James Blake, Lorde, Oscar and The Wolf, Prophets Of Rage, Royal Blood en Soulwax. Dat zijn vooral nog veel meer klinkende namen. 77 in totaal. Metro staat in het teken van festivals en geeft kaarten weg!

Deze actie is gesloten. Alleen de winnaars worden geïnformeerd.


Views

81

Win! 5x2 kaarten voor Indian Summer

Win! 5x2 kaarten voor Indian Summer

Feest op het Indian Summer Festival.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Indian Summer is het grootste feest van Noord-Holland dat elk jaar gehouden wordt in Langedijk. Er zijn meerdere grote en kleine stages met pop, rock, dance, hiphop/urban en 80’s/90’s.

Wanneer? Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten voor het weekend.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.

De Jeugd van Tegenwoordig

Wie treden er onder meer op? Guus Meeuwis, Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig en Lil’ Kleine.

Feitje: Naast live-muziek zijn er genoeg andere dingen te doen. Zo is er een après ski-bar waar je samen met Rudi de tent kunt afbreken en zijn er verschillende foodtrucks.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Win! 5x2 kaarten voor Tuckerville

Win! 5x2 kaarten voor Tuckerville

Ilse DeLange op 'haar' Tuckerville.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Tuckerville wordt sinds 2014 georganiseerd door Ilse DeLange. Tijdens het festival wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurrijke omgeving van Het Rutbeek bij Enschede. Meerder grote en kleine podia met pop, folk, americana en rootsmuziek, maar ook intieme eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in bomen en een campfire-hangout aan het water.

Wanneer? Zaterdag 1 september.

Wat kun je winnen? 5x2 kaarten.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.

Thuiswedstrijd Ilse

Wie treden er onder meer op? Ilse DeLange, George Ezra, Birth of Joy en Jacqueline Govaert.

Feitje: Je vindt er naast muziek foodtrucks, long table diners een ook een geheel kinderprogramma.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

Win! Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

De vier Gabbers met vlnr Ali B, Najib Amhali, Martijn Koning en Roué Verveer. / Vincent van Dordrecht

In samenwerking met Gabbers

24 MEI 2018

We dagen je uit: probeer net zo grappig te zijn als Gabbers. Of grappiger!

Roué Verveer, Martijn Koning, Najib Amhali en Ali B zullen op 29 en 30 juni de ene na de andere grap de Ziggo Dome in slingeren. Zij doen dat in een nieuwe formatie tijdens de derde Gabbereditie. Koop je kaarten met 20 euro korting via Metro.

koop gabber tickets

Maar… zijn Metrolezers misschien wel net zo grappig of zelfs grappiger dan deze vier comedians? Wij twijfelen daar uiteraard niet aan, maar we dagen de lezer wel uit. Vorige week kondigden we het in een interview met het kwartet heren al aan: er komt een wedstrijd ‘Ben jij net zo grappig als Gabbers?’

Stel, Gabbers voor je neus

„Geef de lezers een opdracht mee, dat werkt het beste. Donald Trump bijvoorbeeld”, zegt Martijn Koning. En met een lach: „Of Gabbers zelf natuurlijk. Pak ons maar hard aan.” De opdracht daarom deze keer: stel, de vier Gabbers staan voor je neus. Welke grap óver hen (of over een van de vier) zou je vertellen?

Inzenders van een onvervalste Gabbersgrap maken kans op 5x2 vrijkaarten voor een van de Ziggo Dome-shows. Maar, misschien nog wel belangrijker, bij plaatsing van je grap in Metro of op Metronieuws.nl verdien je uiteraard eeuwige roem!

Meedoen? Mail dan je grap naar marketing@metronieuws.nl.

Kaarten met korting

Metrolezers kunnen naast de prijsvraag profiteren van een speciale kortingsactie van deze krant en Gabbers. Kaarten voor de shows op 29 en 30 juni in Ziggo Dome bestel je via www.gabbers.nl. Metrolezers krijgen 20 euro korting voor elke rang! Dit door de vouchercode metro (met kleine letters) in te voeren.

koop gabber tickets

Lucky hour

Elke Gabber-donderdag wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bovendien het Gabbers Lucky Hour gehouden. Wie vandaag tijdens dat uur kaarten met de metrocode bestelt, maakt kans op een gratis fastlane bij Ziggo Dome.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Win! 10x2 kaarten voor Strandfestival ZAND

Win! 10x2 kaarten voor Strandfestival ZAND

Bovenaanzicht van Strandfestival ZAND.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Strandfestival ZAND biedt de beste artiesten van Hollandse bodem, terwijl je tegelijkertijd geniet van een stranddag. Op ZAND op het strand van Almere geniet je met je blote voeten in het zand van de beste muziek en struin je langs gezellige food & drink-stands.

Wanneer? Zaterdag 25 augustus.

Wat kun je winnen? 10x2 kaarten. Ga naar Metronieuws.nl/winacties.

Vul je gegevens in en maak kans.

Anouk

Wie treden er onder meer op? Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special en Bløf.

Feitje: Met ook: een befaamd reuzenrad op het strand en een spectaculaire afsluitende vuurwerkshow.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Win! Een compleet arrangement voor Mysteryland

Win! Een compleet arrangement voor Mysteryland

Een eerdere editie van Mysteryland.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Wat moeten we nog zeggen over Mysteryland, het dancefeest in de Haarlemmermeer dat niet meer weg te denken is van de Nederlandse festivalagenda. Sinds 1993 is dit feest met de slogan Yesterday is history uitgegroeid tot een fenomeen.

Wanneer? Zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Lekker in een tent

Wat kun je winnen? Een compleet arrangement voor 2 personen! Dat houdt in: een Mysterylandtent met tweepersoons luchtbed, slaapzakken, kussens en een lichtje (alles mag je meenemen naar huis), toegang tot de camping van 24 tot en met 27 augustus en toegang tot het hele festival.

Vul hier je gegevens in en maak kans.

Wie treden er onder meer op? Hardwell, Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike en Fatboy Slim.

Feitje: De Mysteryland-zaterdag is al helemaal uitverkocht!

Win! Een compleet arrangement voor Mysteryland

Zo zit en lig je er in augustus bij.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Win! Kaarten FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Win! Kaarten FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk evenement? Leuk voor iedereen: het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival. Is jouw kind helemaal gek van voetbal? Kom dan naar de Jaarbeurs in Utrecht. Zeer geschikt voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar die voetbalskills kunnen showen en tips van de profs krijgen.

Wanneer? Zaterdag 7 juli.

Wat kun je winnen? 4x4 kaarten (setjes van 2 tickets voor volwassenen en 2 voor de kids).

Deze actie is verlopen. De winnaars worden geïnformeerd.

Voetbalsterren

Wie treden er onder meer op? Voetbalhelden uit de Eredivisie en eDivisie en populaire YouTubers.

Feitje: Kinderen mogen de sterspelers uit de Eredivisie het hemd van het lijf vragen.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Win! 10x2 kaarten voor Daydream Festival

Win! 10x2 kaarten voor Daydream Festival

Een eerdere editie van Daydream Festival.

Foto van 'Erik Jonk'

18 MEI 2018

Welk festival? Het internationale Daydream Festival is verhuisd, naar Nederland! Bij Aquabest in Eindhoven vind je het ultieme festival voor de allround festivalliefhebber. Met EDM, harder styles, techno, reggae, hiphop, deephouse en guilty pleasures.

Wanneer? Zaterdag 14 juli.

Wat kun je winnen? 10x2 kaarten.

Deze actie is afgelopen. De winnaars worden geïnformeerd.

Nicky Romero

Wie treden er onder meer op? KSHMR, Nicky Romero, Showtek en Sam Feldt Live.

Feitje: Voor het eerst in Nederland, nadat bezoekers eerder al in België, Mexico, Spanje en China met hun ogen open konden wegdromen.

BEKIJK OOK


Views

1k+